woensdag 27 september 2017

Klok foto

Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Een unieke klok van hardboard of glas met je eigen foto en tekst? Laat online de mooiste klok met foto en naam bedrukken!


Maak met je eigen foto een unieke klok van aluminium of plexiglas. Eenvoudig zelf een klok met foto , logo of persoonlijk ontwerp maken en bestellen.

Zeer voordelig en bedrukt in fotokwaliteit. Klok met eigen foto en tekst - Groot. Wil je een echt unieke en opvallende klok ? Ontwerp hem dan zelf met een eigen foto , tekst. Een foto op klok is een prachtige wanddecoratie voor in elke kamer.


Bij ons kun je nu een klok personaliseren met eigen foto ! Heb jij vaak moeite met op tijd komen of vergeet je de tijd heel vaak?

Wil jij je klok een stuk persoonlijker maken? Ga dan voor je eigen klok met foto ! Je moet niet te vaak op de klok kijken, zouden we normaal gesproken zeggen. Gezelligheid kent geen tijd tenslotte! Maar met jouw leukste fotomoment op een . Tijdens het maken zie je vanzelf of je foto bruikbaar is.


Bestel hier online uw persoonlijke klok. Glazen klok met een diameter van cm. Gebruik je eigen foto om je eigen gemaakte klok helemaal af te maken. Heb je het gevoel dat een collega steeds met je computerinstellingen zit te rommelen?


Of misschien zelfs wel dat je partner een affaire heeft? Personaliseer nu je eigen foto klok bij Fotoproducten! Kies je favoriete foto en laat deze afdrukken op een ronde of hartvormige klok. De Klok gemaakt door TripAdvisor-leden.


Restaurant De Klok gemaakt door TripAdvisor- leden. Laat jouw favoriete foto afdrukken op een ronde of hartvormige klok en vergeet de tijd niet meer.

Hoe leuk zou het zijn om een herinnering tijdloos te maken? Je kan er namelijk een zeer persoonlijk en zelf . De hoogste tijd voor een nieuwe klok ! Bij Prints4u kunt u een wel heel bijzondere klok bestellen: eentje voorzien met een persoonlijke foto of . Geef je klok een persoonlijke uitstraling en ontwerp je eigen unieke klok met foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts