maandag 25 september 2017

Huis inrichten kleuren

De woonkamer is de meest belangrijke ruimte in je huis. Het is een ruimte waar je het meeste zult zijn en het meest van zult genieten. Hoe je kleuren kan combineren, welke verf er bestaat en meer kleuradvies vind je hier.


Met een witte inrichting creëer je een bijzonder sfeer waarbij kleur niet. Een neutraal kleurenschema laat de meubels en architectuur van je huis tot .

Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Je huis inrichten start op mijn interieurblog. Natuurlijke kleuren brengen ons terug naar de natuur.


Ondertussen kun je mooi vast aan de slag met het inrichten van je huis. En bij welke kleuren en materialen voel je je thuis?

Een huis inrichten kan soms best lastig zijn. Welke stijl kies je, welke materialen en vooral welke kleur ? Veel mensen kiezen dan al gauw voor . Waarom niet een paar tapijten – liefst in een neutrale kleur -aan elkaar. Maak jij een van deze negen fouten bij het inrichten van je huis.


Voor de styling van deze editie zijn we op zoek gegaan naar een mooi licht huis en met name naar een geweldige bank. Strak of knus, kleurrijk of naturel. Er zijn geen grenzen, behalve misschien je budget. Als de kleur niet goed bij het interieur past, zal het resultaat niet mooi zijn. De kleuren die je kiest bij het inrichten van de woonkamer hebben invloed op de.


Je kunt ook denken aan kunst in huis of een mooi uitzicht. Daarom is de keuze van het kleurgebruik in jouw inrichting heel belangrijk. Een klein huis of appartement inrichten , vind je dit lastig?


Wanneer je lichte kleuren gebruikt lijkt een ruimte al snel groter als met donkere . Let op: gebruik niet teveel rood in je huis , want het is een krachtige en activerende kleur.

Rood kan je onrustig of vermoeid maken. Niet zo gek dat het inrichten van deze ruimte met zo veel functies. Kleuren bepalen voor een belangrijk deel de sfeer in een kleine kamer.


Frisse woonkamer met prachtige kleur : Early Dew van Flexa. Blader door Interieur Kleuren , Huis Interieur en meer! De lange wand heeft de kleur Flexa L0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts