dinsdag 19 september 2017

Slim tafel arco

Deze ragdunne, maar tegelijkertijd zeer stabiele tafel is mogelijk door een unieke staal-sandwich constructie, die voorzien is . Voor sommigen is de Arco Slim Table een eettafel , voor anderen een thuiswerkplek of een bureau, maar het is altijd een ontmoetingsplek. Als vergadertafel, eetkamertafel en lunchtafels. Slim tafel fineer 160xvan Arco is ontworpen door Bertjan Pot. Door zijn ranke, slanke en maar toch.


Van der Donk interieur is officieel dealer van Arco en biedt uitstekende CBW garantie.

Helaas hebben wij niets gevonden voor arco slim tafel outlet. Eetkamerset zwarte slim line stoelen en glazen tafel. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Hoogte tafel 75cm en 72cm onder het blad. Afmetingen op 90cm breed met de smalle poten 2. Deskundig interieuradvies voor de Arco eettafel Slim ? Een mooie tafel van jouw favoriete merk?


Arco Slim is een ragdunne tafel lijkt fragiel, maar schijn bedriegt.

Deze minimalistische tafel heeft een innovatieve constructie van staal en honingraat. Is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Een ragdunne, zeer stabiele tafel met een unieke staal-sandwich constructie, die is voorzien van een laagje . De Arco Slim design tafel is een ontwerp van Bertjan Pot. Toen Arco tien jaar geleden haar honderd jarige jubileum vierde, lanceerde.


Interieurontwerp Arco local wood collection Arco slim eettafel. Deze eetkamertafel en nog meer prachtige producten van Arco te zien bij Matser in Wageningen. Bij Daamen Interieur bent u aan het juiste adres voor o. De meubelen van Arco combineren de nieuwste technieken met een ambachtelijk tintje. Bekijk ideeën over - arco slim tafel op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


Zoals de naam al doet vermoeden van is deze eetkamertafel van een . Eiken kan in verschillende tinten gebeitst worden. Toen Arco jaar gelden hun honderd jarige jubileum vierden, lanceerde zij. Bezoek onze inspirerende winkel midden in het bos.


De Branch is een veelzijdige tafel: breed toepasbaar want in- en uitschuifb. Door de ruime afmetingen van dit product is het ook mogelijk de tafel in te zetten als . Een unieke tafel met de elegantie en fijnheid die zo kenmerkend is voor Arco. Bertjan zei hierover: “Sommigen zullen de Slim Table als namaak of niet echt .

Door de stalen honingraat constructie in de tafel , is de Slim heel sterk en kan hij. Slim Table van Arco of bent u geïnteresseerd in andere maten of kleuren, . Doen waar je goed in bent betekent voor Arco : tafels maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts