maandag 11 september 2017

Artifort circle tafel

Een perfecte cirkel als voet, dat geeft een prachtige (bijzet) tafel als resultaat. De Circle is dan ook prima toe te passen als bijzet-, eet- of vergadertafel. Ruim assortiment van verschillende design meubels, bedden en verlichting.


Circle tafel in de showrooms Purmerend en Rotterdam. Tafel circle, artifort blad zebrano fineer (lichte kras op het blad) afmetingen .

Het eenvoudige ontwerp blijft een plaatje. Met massief eiken blad of fineer blad. De tafel wordt gekenmerkt door de perfecte cirkel als voet. Uitvoering: Tafelprogramma , bestaande uit hoge tafels die gebruikt kunnen worden als . Door de diversiteit in afmetingen is tafel Circle geschikt als bijzettafel, eettafel of vergadertafel.


De meubels passen overal: thuis of in een professionele omgeving. Passend bij de Tulip familie heeft Pierre Paulin een eetkamertafel ontworpen, de Circle 3.

Tevens is de Circle leverbaar als bijzettafel. De Circle van Artifort is dan ook prima toe te passen als bijzet-, eet- of vergadertafel. Artifort Circle vergadertafel met een rond MDF blad met peren dessin, Ø1cm. Kenmerkend zijn de ronde voet en de chromen zuil met . Welkom bij Niet Nieuw Design voor nieuw en 2e hands design meubilair en verlichting. Zoekt u een tweedehands artifort circle tafel ? Tafel Circle heeft een ronde aluminium voet met een multiplex tafelblad in het ron vierkant of ovaal, ontworpen door Pierre Paulin voor Artifort.


Tafel Salontafel Kho Liang Ie Voor Artifort Teakhout Vintage Midsentury With Artifort Tafel. This Pin was discovered by Pot Interieur. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Deze design klassiekers zijn ontworpen in de jaren 6 . Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor . De vergadertafel circle is een vriendelijke tafel met cirkelvormige voet, voor een . Deze eenvoudige Artifort tafel van Pierre Paulin is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, als bijzet-, eet- of vergadertafel. Paulin toplaag wit fineer, randafwerking multiplex onderstel schijf van gepolijst aluminium met chromen zuil.

De ovale opstelling met één of twee schijfonderstellen kan als vergadertafel worden. Saarinen Tulp Tafel Ovaal Van Der Donk Interieur. De bijzettafel Circle is verkrijgbaar in veel verschillende varianten.


Fabrikant : Artifort Model : Circle. Design Fauteuils Banken Chairs Gerard Vd Berg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts