vrijdag 29 september 2017

Top zwart wit gestreept

Top in dubbellaagse look met effen en gestreepte delen. Een top van zacht katoenen tricot met lange mouwen. De top heeft een geribde boord langs de halsopening en onder aan de mouwen.


De ultieme basics onder T-shirts en tops zijn natuurlijk de uni witte en zwarte T-shirts en T-shirts in . Miss Etam Regulier top met print wit.

MS Mode gestreept T- shirt met patch zwart. America Today gestreepte crop top Illa S met linnen ecru. Adidas Amateur Boxing Tank Top Lightweight 2. Bekijk de leukste dames tops en shirts, o. Gestreept T-shirt met korte mouw Zwart.


Deze zwart wit gestreepte top heeft spaghetti bandjes met extra gekruiste bandjes op de rug. Koop ONLY Tops en bekijk de nieuwste trends. ONLY biedt de beste modellen voor de.

Envii Enfeather gestreepte blouse met ritssluiting. Zwart met wit gestreepte top met driekwart mouwen en een ronde hals. Het is een getailleerd model, gemaakt van katoen stretch kwaliteit.


Verwen jezelf met een mooie top uit onze collectie. Of het nu een vrouwelijke top of een klassiek, eenvoudig model is, bij VILA vind je wat je. Ben je op zoek naar een zwarte , blauwe, gele, rode of groene top ? Essentials als een zwarte singlet, een witte tee of een tijdloos streepjesshirt zijn sowieso onmisbaar voor een fashionable garderobe. Bij HEMA vind je een groot assortiment dames tops en shirts.


DAMES ORGANIC COTTON SINGLET Gebroken wit. Basis top van het merk Summum, verkrijgbaar in het wit met blauw gestreept en wit met zwart gestreept. Het model heeft een ronde hals en kruisbandjes over de. Je kunt deze top oneindig combineren op een leuk rokje of jeans.


Deze top met lange mouwen is zwart met wit gestreept en heeft groene accenten aan de . Top met plooitjes rondom de hals en een keyhole op de rug. Combineer met de leukste drukkeraccessoires of kies voor de variant . Basic shirt met ronde hals en lange mouwen.

Het shirt is uitgevoerd met zwart - witte strepen. CoolCat crop top in een streepdessin voor meisjes. Bij Claudia Sträter shopt u verscheidene dames tops. Top Jersey top met bloemdessin en gestreepte banden.


Artikel opgenomen in ons assortiment op . Materiaal: viscose en katoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts