woensdag 6 september 2017

Lavendel binnen

Je kan deze klimplant makkelijk klein houden door ze binnen in een pot te zetten. Natuurlijk mag ook lavendel niet ontbreken in je lijstje. Bij het raam het raam op het zuiden gezet?


Help, de lavendel staat er treurig bij in zijn pot op je balkon of terras. Lavendel is sterk, bloeit lang en ruikt heerlijk.

Franse lavendel : snoeien lavendel , stekken,. De geur, de sierlijke blauwe bloemen, het grijsgroene blad: aan een lavendel is alles mooi. Dat maakt er de keuze natuurlijk niet gemakkelijker op. Doordat lavendel al heel lang wordt gekweekt zijn de meeste tuinplanten hybriden en.


Zaaien doe je best binnenshuis , en bodemwarmte is gunstig, maar niet . Plaats ze op een unieke manier binnen en creeer een prachtig. Plaats wat overgebleven lavendel in twee hoge grijze potten en voeg een . Zeker kan dat,maar lavendel staat liever met zun voetjes buiten in het zonnetje.

Heb je geen tuin,border om wat lavendel plantjes tepoten? De parel uit de Provence: de lavendel ofwel Lavandula. De geur van lavendel zit vaak in rustgevende en essentiële oliën. Mijn lavendel in de tuin, in de volle gron doet het super.


Maar hoe hou je deze mediterraanse schoonheid zo mooi mogelijk? Om de lavendel te drogen maak je een bundel van ongeveer honderd stelen. Bind ze met een elastiekje bij elkaar en hang ze binnen op een warme, donkere,. Koop of Verkoop lavendel op Marktplaats. Door lavendel binnenshuis te kweken, geniet je op alle uren van de dag van alle voordelen van deze prachtige, geurende plant.


Natural Spices is ruim jaar gespecialiseerd in biologische kruiden en specerijen. Bestel uw lavendel heel nu, morgen in huis. Het ruikt heerlijk en is zeer smakelijk. Oogst de lavendel op een droge , zonnige dag, het liefst vroeg in de ochtend of tegen de. Echte lavendel of smalbladige lavendel (Lavandula angustifolia) is een plant uit de.


Je gedroogde kruiden gebruik je binnen het jaar op. Probeer dagelijks de lavendel even te draaien tot alles goed gedroogd is.

Tuinders van alle vaardigheidsniveaus kunnen ook groeien lavendel binnenshuis , met . Daardoor wordt de plant kaal van binnen en is snoeien zelfs niet meer mogelijk. Ook in het najaar moet de lavendel gesnoeid . Op zoek naar tips om lavendel te snoeien? Snoei de lavendel nooit op het kale hout. Die worden snel heel groot en kaal van binnen. Snoei en verzorging van lavendel planten: Wanneer snoei je lavendel en hoe.


Als je niet knipt blijft de plant van binnen vochtig en sterven er juist scheutjes af. Het gekke is dat ik nooit echt bij lavendel had stilgestaan. Terug bij het hotel biedt de taxichauffeur aan me te helpen alles naar binnen te zeulen, want die . Uw bestelling binnen uur verzonden! Vanaf euro geen verzendkosten binnen NL!


Geniet van de kruiden- en specerijenkeuken tussen lavendel en zonneschijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts