woensdag 20 september 2017

Sikkens primer express

Sneldrogende grondverf op basis van alkydhars. Goed vullende en dekkende grondverf voor . Geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en. Professionele primer voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Deze grondlak hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude.


Zeer snel drogen na 3u droging overschilderbaar. Het product is zeer geschikt voor het gronden van kaal hout, MDF en het . Schnelltrocknende, feuchtigkeitsregulierende und wetterbeständige Alkydharz-Grund- und . Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . Deze primer is op basis van alkydhars. Voor 23: uur bestel morgen in huis. SNELDROGENDE GRONDVERF OP BASIS VAN ALKYDHARS.


Goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude laklagen. Bekijk alle product informatie hier! Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: Trackback URL. Is reeds na circa uur overschilderbaar. Snelle luchtdrogende grondverf voor buiten.


Belangrijke kenmerken van dit product:Zeer . Met een vernieuwd recept waarbij de verf nu nog beter droogt en vloeit. Rubbol Express High Gloss zijn verven . Hierdoor is het mogelijk om lagen verf aan te brengen op . Blijf op de hoogte over al het nieuws van Sikkens van Eijk en bekijk dan meteen. Verf waar professionals voor zouden kiezen?


De verf is van een hoogwaardige kwaliteit. Bij Sikkens Center Alson hebben wij regelmatig acties met verf en schildersmateriaal. Met terpentine of Sikkens Verdunning M600.


PPG announces global price increase for protective and marine coatings. PPG introduces PPG SPECTRACRON 1industrial shop primer. ACSMA8HG7320Yamaha TAKALAUKKU, 3-Osainen Musta, Apex/ Nytro/Phazer/Vector 2009-, SMA-8HG73-20-00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts