vrijdag 8 september 2017

Markies petmodel

Markies petmodel - een petmodel markies biedt dezelfde functionaliteit als de andere markiezen, maar heeft een wat romantischere en speelsere uitstraling. De petmodel markiezen zijn uitermate geschikt indien een vrije doorloop noodzakelijk is. Daarom wordt dit model markies vaak toegepast bij winkels en . Een pet model markies is een markies die uitermate geschikt is voor plaatsen waar een vrije doorloop van belang is. Van opzij gezien loopt deze markies.


Dan is de petmodel markies dé oplossing.

Dit model markies zorgt ook voor een vrijer uitzicht naar buiten. Heeft u een winkel of horecagelegenheid? Loop eenvoudig onder het petmodel markies door: kijk op Verano.


Markiezen als zonwering vormen een echte blikvanger. Het Pet model is een praktische en stabiele markies optie. De constructie van het petmodel loopt trapsgewijs omhoog. Hierdoor kunt u zonder belemmeringen onder de markies doorlopen. De markies heeft altijd een uitval welke groter is dan de werkhoogte.


Deze markies is uitgevoerd als petmodel en heeft hierdoor een hogere doorloop.

Tevens blijft het zicht naar buiten én naar binnen (etalage) gewaarborgd. Het petmodel is een variant op het standaard model. Veelal toegepast bij winkels als reclamedragers en. Naast de traditionele markiesframes van vurenhout leveren . Onze markiezen zijn leverbaar in drie modellen: het standaardmodel (meest verkocht), het petmodel en het klapmodel. Een markies met petmodel is een bijzondere variant op het standaard model.


V1Markies Houten frame Grenen PET-model. Alleen het beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frames en kappen. Het frame wordt trapsgewijs opgebouw waardoor . De tijdloze uitstraling van de markies past bij zowel de traditionele als moderne.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De uitval is altijd groter dan de hoogte, hierdoor wordt dit model toegepast in situaties waar een . Effectieve zonwering met vrije doorloop!


Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor markiezen als zonwering. Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts