woensdag 13 september 2017

Ambachtelijke tegels

Al generaties lang is Albarello de ambachtelijke Friese tegelmaker met uitzonderlijke kwaliteit. Zowel traditionele tegels als moderne tegels. Zowel klassieke als hedendaagse voorstellingen worden op authentieke wijze door onze ervaren plateelschilders op tegels geschilderd.


De Harlinger Aardewerk en Tegelfabriek is een authentiek familiebedrijf en vandaag de dag het laatste bedrijf in Nederland dat ambachtelijke tegels op authe. In ons ambachtelijk atelier verwerken we handmatig klei tot afgewerkte tegels. Wij reproduceren tegels die niet meer in de handel te verkrijgen zijn, maar maken .

Albarello tegels zijn ambachtelijke tegels uit Friesland en veel als keukenachterwand verwerkt. Dit Hollandse merk combineert innovatie en traditie. Schilder van Friese maar ook Spaanse witjes. FRIEStile is een tegelatelier en showroom met uitsluitend handgeschilderde tegels , op ambachtelijke wijze. Patroonfabriek is adviseur en showroom voor ambachtelijke tegels zoals Portugese cementtegels, zelliges patroontegels in de Hofbogen in Rotterdam.


Ook de cementgebonden patroonvloeren ontbreken niet in ons assortiment, wij zijn dealer van zowel Castelo, Tegel B. Authentieke ambachtelijke tegels van terracotta geven je huis een warme touch. Ambachtelijke tegels maken is een heel proces en ik vertel u hier een beetje hoe dat in zijn werk gaat en . Maar ook Friesland heeft een belangrijke en rijke traditie inzake majolica en tegels.

Er werden, en worden nu nog steeds, ambachtelijke tegels. Een greep uit onze collectie ambachtelijke tegels. Hoe de ambachtelijke tegels van Pure Tiles je interieur naar een hoger niveau tillen. De wandtegels die als spatwand dienen in de keuken of de tegels in de . Majolica tegels zijn tegels met een bont gekleurde beschildering van tinglazuur.


De ambachtelijke Adel mix is een handgemaakt product uit verschillende natuurgesteenten. Deze unieke kleuren mix zorgt voor een gezellige en warme . Eén van de oudst bekende mozaïek tegelvloeren in situ in België, weliswaar herleg in Wenduine: effen gekleurde . Mooie ambachtelijke tegels in gebroken wit. Lijken een beetje op die marokkaanse tegels.


Misschien zijn het wel marokkaanse tegels? Bij friestile in kimswerd wordt ambachtelijk geschilderd op originele witjes. Met tegels benadrukt u namelijk uw persoonlijke stijl.


Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een. Wit glans ambachtelijke tegels 13xcm. Witte ambachtelijke tegel - 13xcm.


Rekenhulp, Bereken de benodigde hoeveelheid tegels . We raden u aan om een voegbreedte van (à 3) mm aan te houden.

De tegels zijn handgemaakt, kunnen lichtjes van formaat verschillen en een goede . Cementtegels zijn unieke tegels welke op ambachtelijke wijze vervaardigd worden. Het eigen karakter wat deze tegels uitstralen maakt ze daarom zo bijzonder. Ouwendorp tegels heeft een enorme diversiteit aan unieke, duurzame en ambachtelijke tegels. Die vind je in het assortiment van Tegelatelier.


Bijzondere geglazuurde bakstenen, arabesque en. Tegels voor elke doelgroep of prijs. Ik verkoop gunstig geprijsde Friese witjes die handmatig gemaakt en beschilderd worden in een ambachtelijke tegelfabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts