dinsdag 5 september 2017

Gebreide tricot

Tricot stond bekend als het katoenen T-shirt- en ondergoedstof. Maar tricot is eigenlijk de algemene benaming voor gebreide stoffen. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, founituren, accessoires en patronen.


Waarbij de meeste mensen denken aan dikke sjaals en truien bij gebreide stoffen is het overgrote deel van ons aanbod gebreide stoffen tricots. Op zoek naar goedkope gebreide tricot ? We hebben een ruim assortiment hippe tricot van super kwaliteit, met de leukste prints en verschillende kwaliteiten.

Bekijk de vele verschillende soorten gebreide stoffen van Bas Bastiaans. Tricots zijn vanwege de gebreide structuur van nature licht elastisch in de breedte. Gebreide stoffen zijn er in veel verschillende . Mooie warme tinten en een gave gebouwen-print op deze gebreide wintertricot van PL en LY.


Dikke gebreide wintertricot met structuur - black. Breistof is lekker warm en zacht om de warmste truien, jurken en cardigans mee te . Een soepelvallende gebreide donkerblauwe tricot. Ruim jaar ervaring van textiel en stoffen.


Samenstelling: - katoen - polyester.

Opgelet: Stoffen staan geprijsd per 10cm. Heel mooie en zachte gebreide stof met geometrische vormen. Tricot is namelijk niet geweven zoals de meeste stoffen, maar gebreid. Heel dikke rekbare gebreide tricot met groot motief. Je valt geheid voor het grof gebreide , zachte en luchtige tricot van deze wijde trui met een minimalistische look.


Het tricot met vrouwelijke lovertjes . Trui met ronde hals en lange mouwen met knoopje op de boorden. Sleutelgatsluiting met knoopje op de rug. Afbeelding van AVERECHT GEBREIDE TRUI . Ontdek dit en nog véel meer kledingstukken in Bershka met elke week nieuwe producten. Vergelijk de nieuwste collectie Tricot Dames gebreide truien online , bestel goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs! Een gratis, zachte, lichte, comfortabele, gebreide borstprothese die meteen na de operatie gedragen kan worden.


Alleen ondergoe kousen en werkkleding werden vroeger van tricot gemaakt. Sinds de jurken en jassen van Coco Chanel is fijn breiwerk niet . Tricot Digitale Print Crazy Summer Field Lichtblauw. Besteleenheid:= cm= cm= cm= meteretc etc.


Bestel kleding online bij de beste webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts