donderdag 14 september 2017

Workshop kussens maken

Zelf uw kussenhoezen maken, maar nog niet zo bekend met de naai- en lockmachine, het. Hoe leuk is het om je eigen kussen te ontwerpen en maken. Je kunt een leuke tekst schrijven met textielverf, applicaties maken , borduren: alles . Workshop kussen met paspel en verborgen rits.


Stof: canvas van Ikea, zeer geschikt om kussenhoezen van te maken.

We organiseren over heel Vlaanderen naaicursussen en naaiworkshops. We houden regelmatig diverse workshops voor beginners, gevorderden of. Wil je zelf nieuwe gordijnen stikken, je zetels opfrissen, kussens maken , een uniek . Of je nu kussenhoezen wilt leren maken of je eigen ontwerpen wilt uitvoeren, of gewoon alle.


Er wordt gezorgd voor kussenhoezen en vullingen. Tijdens deze workshop leer je een kussen hoes maken en een rits inzetten. Keigoed vilten Dag workshop Kussen vilten.

Met wol van diverse rassen maken wij poefen als een kei, kussens , wandkleden. In de naailessen kun je zelf bepalen wat je gaat maken. Samen op een creatieve manier aan de slag om dat ene leuke wandbor die stoere lamp of dat gave kussen te maken. Het kan allemaal bij Simpel en Puur. Aan de hand hiervan kun jij gegarandeerd profi kussens maken.


Creatieve vriendinnenworkshops : kussens maken ? We leren op een makkelijke manier om zelf mooie hondenkussens te maken. Een gezellig kussentje op de bank geeft je woonkamer al direct een persoonlijke sfeer. Een heerlijk zachte kussen maken in een workshop armbreien bij Hands of Linda. Van alles maken van textiel, maar geen kleding!


Dat is wat we in deze workshop doen. Kussens maken , meubels bekleden, tassen naaien en . GRIJPSKERKE - De mammacareverpleegkundigen van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis organiseren workshops waarbij (ex-) . In deze workshop leer je de basis van het vilten en je gaat naar huis met een. Wil je het kussen door mij laten naaien, doe dan de optie Kussen laten maken.


Wil je het niet op een kledingstuk, kunnen we ook altijd een tas of kussen maken.

Living Lab: workshop zelfgetekende kussens maken We maken kleine kussens die we zelf tekenen en n. Deze leuke workshop is de ideale basiscursus om de naaimachine beter te leren kennen en tegelijkertijd eigen gepersonaliseerde slabbetjes te maken. Je hebt keuze uit verschillende kleuren lappen leer en leren riemen. De lappen en de riemen zijn nooit matchend van . Je hoeft niet te kunnen naaien, iedereen kan . Een nieuwe workshop kussens maken in Kubiek. De harten(kussens) worden gehaakt van Ztrings (dik katoen) en haaknaald nummer 12.


Met de workshops leer je handwerken in de stijl van folklore, in jouw tempo en waar. Onder leiding van Clasina zullen in de multifunctionele ruimte van De Kamper Veste workshops worden gegeven voor kinderen. Na deze workshop heeft elk kind sowieso één stap vooruit gemaakt bij het.


WORKSHOP - kussen armbreien - AFGELOPEN. Wilt u een afspraak maken neem dan direct contact op met Mark, dat kan per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts