donderdag 7 september 2017

Prikbord wereldkaart groot

Wanneer je de wereldkaart op een groot formaat af laat drukken, wordt het een echte . Met deze landkaarten en wereldkaart als prikbord haalt u pas echt iets origineels in huis. De vlaggetjes die je erbij krijgt zijn te groot. Door middel van prikkers zijn de locaties waar je bent geweest- of nog naartoe wilt in kaart te . Prikbord wereldkaart in groot formaat, helemaal van kurk!

Leuk om met vlagspeldjes of punaises aan te geven waar je bent geweest, of met. Afbeelding op kurk -Houten Mozaïek, wereldkaart 120x80cm. Met dit wereldkaart kurk prikbord geef je jouw reizen een mooi plekje in huis. Nu een groot aantal wereldkaarten met korting in onze travelshop.


Het wereldkaart kurk prikbord leent zich perfect om leuke . Deze kunnen ook op prikbord of magneetbord snel worden . Plaats de prikbord pins op de verschillende plaatsen waar jij geweest bent.

Eindelijk kan je weer geoorloofd creatief met kurk zijn. Plak je de wereld zoals we deze kennen? Of ga je voor een vertekend kaartbee. LET OP, indien u een prikbord koopt moet u er wel rekening mee houden.


Inspiratie nodig om een kurken wereldkaart in te richten? Deze prikbord wereldkaart bestaat uit verschillende zelfklevende. De kurk- prikbord wereldkaart als tijdloos-elegant en duurzaam deco-object voor herinneringen, lijstjes, ansichtkaarten en andere belangrijke dingen. Dit prikbord met een houten lijst is 50x70cm groot en is gemaakt met een zeefdruk op het kurk.


De detailweergave is beperkt omdat er bij deze wereldkaart. Eigenlijk een ideale grote wereldkaart. Gewoon van papier en een formaat van 1m bij 7m. Zelf vind ik het leuk om deze kaart op een prikbord.


Met de wereldkaarten bij Xenos shop je voordelig een trendy werelds interieur. Er zitten vlaggetjes bij deze prikbord worldmap van Xenos. Nieuw in verpakking grote wereld wereldkaart prikbord.

En ben je daarnaast nog op zoek naar stijlvolle muurdecoratie? Wereldkaart - decoratief nederlandstalig. Met een groot lettertype zodat de tekst leesbaar is op afstand.


Dan is dit kurkbord met de wereldkaart er op wat voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts