maandag 4 september 2017

Strokensnijder glas

De strokensnijder is het ideale snijgereedschap om glas haaks te snijden. Rubber snijmat met stroken en rondsnijder. Bent u zat om steeds weer die streepjes op het glas te moeten zetten, om er na het snijden achter te komen dat alle . Hij glijdt daarbij over het glas , terwijl de snijder , in positie gebracht in het hoekje van de . Een glassnijder om op een veilige manier glas te snijden vind je op praxis. Bekijk het aanbod glassnijders op de website en maak direct een reservering.


Produkten - STIPTOOL - glas in lood. Uit voorraad leverbaar zijn voor de Glas in Lood-techniek: - Soldeerbout. Nu met de glassnijder van het begin van het stuk glas tot het eind snijden en de strokensnijder langs de rand van uw tafel meeslepen. Dit stapppenplan is bedoelt voor iedereen die de workshop glas in lood hebben. Schrijf de eerste review over dit product.


LENS Snijder , voor cirkels snijden van tot 1mm. Kom naar de winkel of bestel online in de webwinkel. Het Professioneel Glas in lood pakket is een samengesteld pakket waarin een uitgebreide selectie. Ook glas -in-lood met alleen blank glas , en een eenvoudige vakverdeling, maken wij in ons atelier. Ook hiervoor is de digitale glas strokensnijder een heerlijk . Dit hulpmiddel wordt gebruikt door proffessionals.


Hulpmiddel om meerdere stroken glas van dezelfde maat te snijden. Geleverd met drie instelbare ruiters. Aluminium met kunststof voetjes Occasion € 300. Sjabloonschaar voor glas in lood € 95. Fenix glas BV, is de groothandel voor glasinlood en fusing benodigtheden.


De Digitale strokensnijder is weer leverbaar ! De eeuwenoude techniek van het glas -in-lood maken is in principe nog. Om dezelfde stukjes glas te snijden maken we gebruik van de strokensnijder of . Shop online voor Glassnijder uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts