dinsdag 23 augustus 2016

Stille pc ventilator

Over het algemeen is dit een goeie stille fan. Als je van plan bent om de kabels zelf te sleeven dan heb je ook geen last van de lelijke felgekleurde kabels die uit. Bestel nu uit het uitgebreide assortiment PC - ventilatoren.


Hoi allemaal, Ik ben al jaar de eigenaar van een Cooler Master CM6II Advanced case. Nu is mijn goal mijn pc zo stil mogelijk te krijgen.

Eén van de nadelen van een pc is dat deze een stuk meer lawaai. Er zijn ook case fans met ventilatoren voor extra koeling. Ventilator voor PC behuizing, kogellager, 120mm x 120mm x 25mm. De SickleFlow 1van Cooler Master is een 120mm koeler voor uw PC behuizing. Als u een extra stille computer koeler zoekt, deze hebben wij in een aparte . Red LED Silent Fan van Cooler Master is een 200mm koeler voor uw PC behuizing.


Een zeer stille fan zorgt voor lekkere airflow. Wie heeft er ervaring met het kopen van een echt stille computer.

Deze stille 80mm koelventilator met dubbele kogellagers biedt een. Deze 5Watt PC -voeding is uitgevoerd met een ultra- stille 12cm ventilator. De geluidsproductie is minder dan 24dB!


Wat een computer een stille computer maakt zijn doorgaans de toegepaste ventilatoren in het apparaat. Daarnaast zorgt een goede behuizing ook voor een. Leer hier hoe je een stille pc kunt bouwen. Bij de processor gebeurt dit door middel van een koelblok met een ventilator. Deze 4Watt PC voeding is uitgevoerd met een ultra stille 12cm ventilator.


Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor: stille fans, stille voedingen, geluid dempende materialen, HDD. Solide ventilator met borstelloze motor (brushless) die zeer stil zijn werk doet. Deze fan is voorzien van een veel gebruikte 3-pins PC aansluitplug, maar kan . Zeg alleen dat geluid bij sommigen wel belangrijk is, ik heb sowieso hoe stiller hoe beter.


Overigens kun je ook een stille pc fan van zalman . De Shuttle XPC Barebone DXis een kleine, ventilatorloze pc die is. Weet iemand wat een goede en stille buisventilator is? Of toch maar pc ventilatoren gebruiken?

Een Mini PC van Logic Supply is gebouwd om te blijven werken in omgevingen waar andere, gewone computers falen. Maar lang niet altijd hoeft de ventilator op volle toeren te draaien. Daardoor is het mogelijk om een stille koeler te creëren.


De Silentpower- pc stapt af van ventilators en gebruikt koperschuim om. Voeg extra koeling toe aan een behuizing met een 80mm ventilator op kogellagers. Fans mm Fans koop je bij Hardware Webwinkel. Vandaag online besteld morgen geleverd. Ga met je desktop naar buiten, schroef de achterkant open en spuit met de bus het stof en vuil weg uit de ventilator.


Zo kan je veelal zorgen dat je echt een stille computer hebt. Industriële ventilator op 12v voor vele toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts