maandag 22 augustus 2016

Sigmalife ds tx gloss

Duurzame, thixotrope, oplosmiddelhoudende, hoogglanzende transparante beits. Transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Sigmalife DS TX Gloss is een transparante, edelbeits voor buiten. Hoogglanzende transparante solventgedragen thixotrope edelbeits voor binnen en buiten op basis van alkydhars.


Dit product is op basis van thixotrope alkydhars. Online verf en schildersmaterialen bestellen u voordelig en makkelijk bij Verfjob.

Beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten en binnen . Deze transparante beits is thixotroop, duurzaam en is oplosmiddel houdend. Groots assortiment Binnen synthetisch. Bent u opzoek naar een schilder voor al uw schilderwerk neem vrijblijvend contact met ons op. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Verkrijgbaar in blank en diverse transparante kleuren. Deze gebruiksklare, hoogglanzende transparante beits is zeer bijzonder. De beits is ontwikkeld is op basis van thixotrope alkydhars.

Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Sigma verf informatie over de productlijn vind je op onze Sigma pagina. Oplosmiddelhoudende thixotrope hoogglanzende transparante beits op basis van alkydhars.


Accentueert nerftekening Goede bescherming tegen UV-straling Uitstekende . Op alle producten van SIGMA KORTING. Finitura tixotropica a solvente ad effetto cerato. Weervaste hoogglanzende transparante edelbeits voor binnen en buiten die de nerftekening van het hout . SIGMALIFE DS TX GLOSS BASIS slifetxgb2.


Een duurzaam product van Schildersverfonline. Deze beits van Sigma is enkel verkrijgbaar in de kleuren van de Sigmalife . Heeft een uitstekende weervastheid en duurzaamheid. Geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructie. Wees de eerste om “sigma sigmalife ds tx gloss ” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De meest gebruikte verf van Sigma is de Sigma S2U Gloss. Door het thixotrope karakter blijft de beits goed op de kwast zitten: ook als de schilder boven het hoofd . Omschrijving: sigmalife ds tx glossomschrijvinghoogglanzende transparante solventgedragen thixotrope edelbeits voor binnen en buiten op basis van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts