donderdag 4 augustus 2016

Glas in lood cursus

In deze basiscursus kunnen deelnemers de beginselen van het ambacht glas in lood leren. In deze cursus leer je zelf een glas-in-lood raam maken. Eerst maak je een tekening, die je vervolgens overzet op sjabloonkarton.


Er zijn drie cursussen : Basiscursus drie . Meld je dan aan voor een cursus glas in lood.

Het programma bestaat uit drie cursussen. De belangrijkste pijlers zijn glas-in- lood en glasfusing. Daarnaast is er aandacht voor glasappliqué, brandschilderen. In ons atelier te Holsbeek, Rodeberg. Volledig verzorgde midweek glas-in-lood en tiffany in Drenthe in het luxe vakantiehuis met atelier de Blauwe Bok.


Dat men dit nu jammer vindt blijkt wel uit het feit dat mensen met een . Glas-in-lood is één van de oudste kunstambachten. Leer het ambacht van glas in lood en maak uw eigen ramen en objecten.

Aan de hand van een eenvoudig ontwerp leert u het snijden van glas, knippen van een mal . Klik hiernaast op Workshop voor meer informatie over een cursus en . Zoals in Culemborg, Scherpenzeel, Houten, . Op deze eendaagse workshop maakt u kennis met de techniek van het glassnijden , foliën en solderen. Na afloop gaat u naar huis met uw eigen Tiffanyraampje . We bieden de volgende workshops aan: - glas-in-lood of tiffany (glas in koperfolie): In beide gevallen maak je kennis met de basisprincipes van het werken met . Bij Glasatelier Bonder in Groningen zijn de mogelijkheden ongekend! U kunt bij ons glasatelier terecht voor diverse glas in lood workshops en cursussen en . Een zelfgemaakt glas-in-lood raam is uiteindelijk het resultaat. Glas in Lood solderen in beeld gebracht! De cursus glas in lood is bedoeld voor beginners én gevorderden.


Tevens glasfusing (bedrijfslogo), cursussen glas-in-lood en glasfusing. Glas in lood Studio Oss nieuw glas in lood , restauratie en plaatsing in isolatieglas. We hebben inschrijvingen uit heel Brabant.


Atelier De Witte Raaf begint in maart weer met meerdere cursussen Glas in Lood. Bij De Glasloods kunt u terecht voor: - het laten maken van glas in lood werkstukken.

Tijdens de cursus leert u de basisvaardigheden van dit . Wij geven cursus en workshop in Aadorp. Bij schade ,herstel van glas bel ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts