maandag 15 augustus 2016

Hechtprimer voor kunststof

Als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat . Primer voor kunststof te schilderen online kopen bij Verfwebwinkel. Sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof.


Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof.

Grondverf en primer voor op kunststof van topkwaliteit. Koopmans Hechtprimer H is een zeer sneldrogende corrosiewerende hechtprimer voor o. Innotec heeft een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een. Zo is bijvoorbeeld de Repaplast Primer met minuten droog.


Eén-component super hechtprimer voor verzinkt staal, kunststof en alle gladde oppervlakken. MoTip hechtprimer voor kunststof gebruik je voor het daadwerkelijke spuiten van kunststof. De primer kan zowel op behandelde als onbehandelde . Erg belangrijk bij het verven van kunststof is het goed opschuren van de ondergrond en het gebruik van een juiste primer voor een optimale hechting.


Droogtijd: Overspuitbaar na minuten.

Kunststof primer in spuitbus zorgt voor hechting van . Bij bieden u een breed assortiment kunststof primer of grondverven. Direct uit voorraad leverbaar en snelle bezorging. Watergedragen, corrosiewerende primer. Oplosmiddelhoudende sneldrogende hechtprimer. Ons advies: Gebruik edding Permanent Spray primer voor kunststof vóór het lakken van objecten van hard kunststof of voorwerpen met een coating van . De metaal primer vormt de basis voor . Stilleven kunststof hechtprimer lagen is een transparante, hoogwaardige primer voor alle kleurstoffen die zelfs zeer goed werkt op polyproplyeen.


De GAMMA grondverf kunststof wit is met name ideaal voor harde kunststoffen zoals polyester en pvc. Hechtprimer voor kunststof heeft een uitstekende hechting en een zeer hoog rendement. Copperant Pura Multiprimer is een watergedragen, biobased hechtprimer die geschikt is voor vele ondergronden, zoals hout, steen, ijzer en kunststof. Motip spuitbus kunststof hechtprimer 400ml.


Colorworks hechtingsprimer voor kunststof heeft een uitstekend hechtend vermogen op kunststof ondergronden en de primer zelf geeft een goede hechting aan . Classidur Universal Xtrem Epoxy - Isolerende Hechtprimer Wit. Primer is te gebruiken op hout, metaal en kunststof. PLASTIC PRIMER SPRAY is een professionele hechtingsverbeteraar voor de meest voorkomende kunststoffen.


Het product zal door zijn vernieuwde unieke . K plastic primer van de Beer Refinish hechtprimer voor de meeste kunststoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts