donderdag 25 augustus 2016

Narcissen in pot

Omdat ze altijd de zon zoeken, kunnen narcissen -op- pot binnen het beste af en toe een slagje worden gedraai dan groeien ze niet scheef. Dat wordt versterkt met potten in gladde, functionele materialen, zoals metaal en kunststof, maar ook glad leer en gepolijst hout. De gebruiksmogelijkheden van bloembollen op pot zijn gevarieerd.


Ik heb een paar potjes mini narcissen binnen staan die nu zijn uitgebloeid. Wanneer kan ik die buiten in de tuin planten voor verwildering? Bloembollen planten in potten en kuipen voor op het terras - bloembollen die.

Heerlijk is dat toch dat we zelf het voorjaar in huis kunnen halen. Blauwe druifjes, narcissen of tulpen. Allemaal worden ze in potten voorgetrokken en massaal . Lees alles over verzorging voor narcissen of kom langs bij Praxis Tuincentrum en. Vul de rest van de pot met potgrond tot de bollen bijna niet meer te zien zijn. Wanneer de narcissen in de potjes zijn uitgebloei plant de bollen dan voor een.


Bovendien kunnen ze behalve in borders ook in potten of langs een vijver of . Als u bollen koopt om buiten in een pot te planten, zorg dan voor goede afwatering.

Bij narcissen werkt het zelfs stimulerend! Toepassingen: vel bloembedden, plantenbakken en potten , rotstuinen, als snijbloemen en voor . Combineer verschillende potten en haal de lente in uw tuin. De Martinette narcissenbollen doen het uitstekend in een pot of bak. DE TEELT VAN POT - NARCIS praktische tips voor q een gerichte keuze van cultivar en potmaat q een goede behandeling van de bollen voor de teelt.


Bol-op- pot is een term die niks meer betekent dan “bollen in een pot ”. Voor bollen in pot geldt dat u ze bij niet te strenge vorst ook buiten kunt . Breed assortiment in narcis , hyacint, tulp, muscari en krokus in potmaten van 7. Voor in huis (en in de tuin) zijn er in vanaf november tot maart ook narcissen op pot te koop. Gele narcissen in glazen pot tegen witte achtergrond. De kleurcombinaties kunnen niet gek genoeg zijn. Gebruik bijvoorbeeld blauwe druifjes, hyacinten of narcissen in felgekleurde potjes en je interieur is in een . Je hebt enkele bloembollen, grond en een leuke pot nodig.


Narcissen verzorgen in huis is eenvoudig. Wist u dat al onze bol op pot producten zowel binnen, als buiten neergezet kunnen. Of u nu kiest voor narcissen , hyacinten of andere bollen op pot , je ziet iets . Door bloembollen te planten in bakken en potten haal je de lente in huis of tuin.


Voorjaarsbloeiende bloembollen zoals tulpen, narcissen en hyacinten.

De pot moet minimaal drie keer de hoogte van de bloembol hebben. Binnen -Weinig water, hierdoor blijven de stelen kort -Kan ook op een . De bol-op- pot kan goed tegen zonlicht, wel zorgt het plaatsen achter glas met veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts