maandag 15 augustus 2016

Lyocell stof

De stof heeft een mooi subtiele zijde-achtige glans. De grondstof voor deze vezel is houtpulp net als voor viscose ofwel rayon terwijl het ook via het . Bekijk onze collectie lyocell kleding voor dames en maak kennis met de merknaam Tencel. Je leest het steeds vaker in de productomschrijving van grote en kleine modemerken: voor X gemaakt van lyocell stof.


Lyocell stof is sterk, absorberend en duurzaam.

Je pakt een mooi zomerjurkje uit het rek bij Zara en ziet op het label staan: 1 lyocell stof. Het wordt dan nabehandel afhankelijk van wat er uiteindelijk voor stof gemaakt. Van viscose had ik natuurlijk al gehoor maar van lyocell ? Ik zag de stof een paar jaar geleden voor het eerst. Het is samengesteld uit cellulose wat uit houtpulp is gehaald.


Dit handboek rijkt de voordelen van lyocell ten opzichte van katoen aan en. Ook hier wordt het weefsel tijdens de fabricage iets uitgerekt en kan de stof bij.

Op het eerste gezicht is lyocell een verfijnde, aangename en verkoelende stof , die luxueus aandoet en in een erg dunne versie aan zijde doet . Bestel nu uw Materiaal bij de Stoffenkraam. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen , fournituren, accessoires en patronen. Katoen en wol worden milieutechnisch als de meest vervuilende stoffen.


Oh nee ik wil geen synthetische stof ? Acetaat gebruikt men vaak als voeringsstof of om andere stoffen lichter te maken. Tencel oftewel lyocell is een relatief nieuw materiaal. Textielfabrique biedt onder de categorie DUURZAME STOFFEN en DUURZAME. Maar er is meer: lyocell scoort niet enkel hoog op kwaliteit, je kan er ook eender welke stijl . Dit losvallende T-shirt met blended look heeft een zijde-achtige glans dankzij de stof : 1 Lyocell. Deze stof zorgt er ook meteen voor dat het shirt zacht, . Deze jurk is gemaakt van lyocell : natuurlijke houtcellulose.


Een zachte ademende stof , die het milieu niet onnodig belast. Dat klinkt als het materiaal van je . Niets zo aangenaam om te dragen in de zomer dan een hemdjurk met knoopjes! Acryl is een kunstmatige zachte en luxueuze stof met de massa en het gevoel van.

Deze soepel vallende short in lichte jeansstof gaat vast en zeker mee op reis. De tuniek die je dagelijkse outfits in kleur en vrolijkheid hult. Wat voor soorten dekbedden zijn er en welke stof overtrek past bij jou?


Katoen is sterk, microvezel is zacht en kreukvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts