donderdag 18 augustus 2016

Arper tafel

Design for living spaces: intuitive environments for a complex world. Arper design furniture: in pursuit of the essential. De Arper collectie biedt oplossingen voor stoelen en tafels die ieders . De Arper Nuur Tafel , ontworpen door Simon Pengelly, is een archetypische tafel : een enkel blad dat boven slanke poten zweeft.


Arper Dizzie tafels met ovaal, rond of vierkant voet in verchroomd of wit gelakt staal. Ovaal of vierkant, waar gaat jouw voorkeur naar uit?

We stellen je eerst graag voor aan . Met mooie producten voor thuis, voor een project of voor op kantoor? Dan helpen we je graag met goed advies en een . Het archetypische model van deze tafel blinkt uit in stijlvolle eenvoud. ARPER stoelen, tafels , barkrukken,. Je kan hier uw meubelen bestellen of . Speciale archetypische eettafel - strak en elegant tegelijk.


Italiaanse fabrikant Arper doopte dit model Nuur.

Wij zijn officiële dealer van Arper en kunnen de gehele collectie bestellen. Arper heeft een uitgebreide collectie aan stoelen, tafels en banken. Wat maakt een zakelijke stoel of tafel nu echt bijzonder? Dat is de vraag die de basis vormt voor de collectie van designlabel Arper. De Nuur is een archetypische tafel : een enkel blad dat boven slanke poten zweeft.


Het resultaat is esthetisch zuiver maar flexibel. Tafels uit onze uitgebreide collectie. Bent u op zoek naar een mooie Tafel ? Neem snel een kijkje, hier ziet u de Arper. Nuur is een tafel in zijn puurste oervoreen enkel tafelblad dat zweeft boven vier slanke benen. Tafel Arper - Mid-Century Italian Modern Tri-Leg Cafe Table.


De Arper Dizzie is een design van Lievore Altherr Molina voor Arper. De bar tafel is verkrijgbaar met een verchroomd of geverf aluminium frame. Te koop: zeer mooi designset van het merk arper bestaande uit tafel en stoelen. De stoelen hebben een zithoogte van ongeveer cm. Wij tonen u op deze pagina enkele items uit de collectie van Arper.


Wilt u meer informatie over deze collectie? Stijlvolle eigentijdse stoel van Antti Kotilainen voor Arper.

Het productenprogramma bestaat uit tafels en stoelen in uitgebreide families. Bekijk en vergelijk Arper eettafels van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco. Op Speurders vind je Arper - Cafe Chairs met schaaktafel.


Nuur, polyvalente tafel van Arper , in laminaat, houtfineer of fenix.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts