donderdag 11 augustus 2016

Zonwerend glas

Het gaat eigenlijk om een laagje metaaloxide op je glasraam. Op het glas worden fijne ijzerdeeltjes (FE2O3) aangebracht, . Waar heb je het nodig en welke meerkost betekent dit voor jouw (ver)bouwbudget? Hinderlijke schitteringen en warmte houdt u buiten met zonwerend glas. Zonwerend glas laat zonlicht binnen, maar beperkt de nadelen hiervan. Heeft u last van te warme ruimtes in huis door de zon die fel op uw ramen schijnt?


Dan is zonwerend glas misschien iets voor u! Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. Bij het gebruik van grote hoeveelheden glas in gevels van kantoor- en/of woongebouwen, speelt klimaatbeheersing van de achterliggende. Omwille van deze reden wordt er tegenwoordig bijzonder vaak gekeken in de richting van zogenaamd zonwerend glas. Dit type glas zorgt er namelijk voor dat. Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar.


Welk dubbel glas is warmtewerend en zonwerend? Zhr++ zonwerende beglazing bestelt u bij Glaskoning. Levering in België vanaf fabriek voor groothandelprijzen.


In een wereld waar klimatologische veranderingen leiden tot hetere zomers en de airconditioning een standaard hulpmiddel is geworden, zijn zonwerend glas. De b-factor is dus een maat voor de effectiviteit van de zonwering. De g-waarde van niet-gecoat dubbel isolatieglas wordt hierbij als constante met.


Zonwerende beglazingen controleren de zonne-energie die een gebouw binnenkomt. Het gebruik van zonwerend glas verhoogt het binnencomfort dankzij een . Ook gekend als: Climaplus 4s, zonwerend glas , stopsol, antelio, seizoenen glas, vier seizoenen glas, thermoplus energy glas, stopray, sunergy, climaplus sun, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts