maandag 15 augustus 2016

Workshop kleur en stijladvies

EEN WORKSHOP OP MAAT GEMAAKT VOOR ELK BUDGET! Wel eens gedacht aan een dagje uit in de vorm van een workshop ? Een workshop kleuradvies stijladvies en kledingadvies is een originele activiteit voor uw vriendinnendag, vrijgezellendag, personeelsdag of familiedag. Je leert alles over pasvormen, kleuren en stijlen.


Workshops kleurenanalyse, kleuradvies kleding, styling, stijladvies.

Kleur , coaching, personal branding, imageconsult. Naast kleur - en stijladviseur is Carolien ook TotalBalance Coach, zie de site:. Workshop stijlpersoonlijkheid (kleding), Quickscan kleuradvies en make-up workshop “accent op de ogen”.


Kom extra mooi voor de dag, te boeken bij Groene . Kleuradvies en stijladvies van Colour Your Closet laat de beste versie van jezelf zien, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Van professionele look op je werk, tot casual in je vrije tijd. De kleur - en stijladviezen van StudioKleur helpen jou er altijd stralend uit te zien.


La Patka is dé expert in kledingadvies.

Op zoek naar een kleuranalyse of stijladvies , een personal shopper, een make-over of workshop make-up? Ontdek welke kleuren het best passen . Ik kijk terug op een bijzondere en leuke dag: het voelde als een echte. Bij een workshop kleur krijg je allemaal een kort kleuradvies zodat je weet . Geen mens kan zonder kleur , maar het is vaak een hele kunst om de juiste kleuren te ontdekken. Wat: een consulent(e) geeft aan patiënten informatie rond hun uiterlijk. Workshop kleur-en stijladvies met Marijke Poelstra Wil je voor je werk, een vrijgezellenfeest, een verjaardagspartijtje voor je tienerdochter of een andere . In deze workshop leer je inzicht te krijgen in de boeiende wereld van kleur.


Adelheid Imago Kleur Stijl voor kleuradvies , make-up en stijladvies , imago, workshops , garderobecheck, presentaties, shopevents en training. Met een kleur-en stijladvies bij Stans Styling kan ook jij elke dag met gemak de juiste set uit je kledingkast toveren waarin jij 1 jezelf voelt! Onze adviezen op het gebied van kleur en stijl halen het mooiste in u naar boven. Door een kleurenanalyse of stijladvies te volgen . Een dag vol (gratis) make-up, kleding en ook . Elk kleur- en stijladvies begint met een grondige kleuranalyse om te bepalen tot welk.


Het geven van kleurenworkshops , eventueel met behulp van Het Imago Spel is. Er goed verzorg stijlvol, authentiek en vol zelfvertrouwen uitzien valt te leren!

Graag help ik jou aan een fantastische uitstraling d. Kom voor persoonlijk advies of voor een gezellige en leerzame workshop naar mijn studio in Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts