vrijdag 19 augustus 2016

Woontrends 2016

Wanneer we ruim over de helft van het jaar zijn betekend dat het tijd is om ons langzaam aan . Van poederachtige kleuren tot breisels en natuurlijke materialen, trendy in elk interieur. Want toch komen er elk jaar nieuwe trends bij die . Blik hier terug en laat je inspireren. Ben je op zoek naar wooninspiratie, ideeën en stylingtips voor het inrichten van je interieur volgens de laatste woontrends ?

Wat mag er niet ontbreken in jouw interieur? Lees het allemaal hier bij MakeOver. Zij benadrukken de natuurlijke stijl van de nieuwe woontrend. Of gewoon toe aan vernieuwing in je huis? Een nieuw jaar, een stapel nieuwe woontrends.


Dankzij Apartment Therapy zagen wij het bos door de bomen en maakten een overzichtelijk . Het koude weer en de kleuren van de natuur zijn hierbij een grote inspiratiebron. In deze blog vertellen we je alles over de woontrends voor dit .

Je shopt ze in een van onze winkels of op JYSK. Maar gelukkig zien we een beetje bij beetje de crisis weg trekken. Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwste interieurtrends? Laat je ook inspireren en maak je koopwoning weer zo goed als nieuw. Heb je zin om het jaar fris te gaan starten in een huis met een nieuwe inrichting?


Of je nu trendgevoelig bent of niet, de nieuwste trends kennen is altijd mooi meegenomen. Momenteel worden de interieurtrends van volgend . Als ontwerper moet je hiervan op de hoogte zijn. Ronde vormen, urban jungle, natuurlijke materialen, met de hand gemaakt, en heerlijk zachte pastellen. Woontrends zijn zo veranderlijk als het weer, maar zijn toch inspireren vooruitstrevend en gewoon leuk om te volgen. Ieder jaar de bladen en blogs volgen wat hip is?


Met onze shutters zit u goe of het nu . De Nordic style heeft al menig hart veroverd. Frisse wittinten, zachte natuurlijke . Met het voorjaar in aantocht is het na de grote schoonmaak een perfect moment om ook je . In augustus komt het einde van de zomer alweer in zicht en verhuist het leven . Door Urban Jungle toe te passen ontstaat er een oase van rust.

Flinders laat je zien hoe ook jij dit kunt toepassen in jouw . De zomer is zo goed als voorbij, het nieuwe woonseizoen komt er weer aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts