maandag 8 augustus 2016

Sikkens 9001

SIKKENS uit de serie SIKKENS NAAR RAL in jouw favoriete laktype. Deze kleur eenvoudig bestellen en snel geleverd. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Voor het beste resultaat brengt u eerst een. Verfdiscounter heeft een groot assortiment aan topmerken voor de laagste prijzen. Geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen mits voorzien van de . Hier vindt u ons aanbod Houtverf van Sikkens. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die uw schildersklus een stuk eenvoudiger maken.


Verf waar professionals voor zouden kiezen? De verf is van een hoogwaardige kwaliteit. Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland.


Varieer bijvoorbeeld eens met hoogglans verf, zoals van Sikkens. Hechtprimer voor diverse ondergronden op basis van acrylaathars in oplossing. Goede hechting op voorbehandeld verzinkt staal, aluminium, koper en vele . Moisturizing semi-gloss paint based on alkyd resin.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Twee-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal. Een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van alkydhars. Sikkens voorbehandeling primer hout,metaal,pvc,. Een zijdeglanzende aflak voor buiten op basis van alkydhars.


Glanst heel mooi en onderhoudsarm tot wel jaar. Aangename, efficiënte verwerking, hoogwaardig resultaat. U kunt de verf ophalen in Nieuwegein of laten versturen. Primaire monocomposant pour métaux non ferreux. Hou er wel rekening mee dat het digitale . Primer voor hout € 2= 5= PU varnish satin (vernis) 2. De watergedragen verf verzenden wij gratis bij €100.


Zeer goed dekkende zijdeglanzende binnenmuurverf op basis van een polyurethaan versterkte dispersie. Zeer schrobvaste, watergedragen, muurverf voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts