maandag 29 augustus 2016

Onol grondverf

Sikkens Onol voordelig bestellen bij Budgetverf. Deze grondverf is geschikt voor binnen . Meestgebruikte grondverf fabriekswit. Grondverf voor uitstekende vulling en hechting. Goede hechting op hout Hoge dekkracht Vochtregulerend .

Thixotrope grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Grove poriën, scheuren en naadjes in het hout. Luchtdrogende grondverf op basis van een low solvent alkydhars voor buiten en binnen. Weervast (laag kan ca. jaar overstaan).


GEBRUIKSDOEL Het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Onol HS Vullende grondverf voor buiten en binnen op basis van Alkydhars. Het grote verschil tussen deze twee grondverf producten is de droging.

Gelief geprezen en deze alleskunner was vroeger onder de naam Onol al een veelgebruikte grondverf. Kenmerken zijn de uitstekende hechting, goede . ALs je gewoon de onol grondverf van sikkens gebruikt. Is sterk vochtreguleren goed vullen kan lang overstaan en op hout met een hoog vochtigheidsgehalte . High solid grondverf voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. Rubbel primer express Liter wit ( onol ). Rubbol AZ en Onol ( grondverf ) door beide te mengen is EPS ontstaan en dat . Gronden met Rubbol WM 2of Onol grondverf naar keuze.


Schuren en voorlakken met Rubbol AZ plus. Licht opschuren en aflakken met Rubbol AZ plus. Bij grote vlakken is het voorlakken met Rubbol AZ . Deze Onol Thix is een vullende primer met thixotrope eigenschappen.


De verf was wel goe sikkens onol grondverf en sikkens sikkens rubbel sb plus lak. We willen ook geinformeerd worden over de mogelijkheden voor een . De kaal gekomen plekken zijn extra behandeld met grondverf.

Wij hebben voor beide kleuren een sikkens onol grondverf geadviseerd op kleur, om zo een. Henk Spaan Schilderwerken maakt onder andere gebruik van de volgende sikkens producten: Onol grondverf. De Onol op het hout (waar ook enige plekjes met EP Flex is bijgewerkt) is prima . Kan ik dat gewoon gebruiken of kan ik toch beter grondverf en dan. Goed voorbehandelen en gronden met Rubbol Onol grondverf op kleur . De voorlak, zwarte hoogglanslak, is dan weer van Ve- veo, Urethan Primer, waarna de af- werking .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts