donderdag 4 augustus 2016

Betonstuc kleuren

Maar let op: kleuren kunnen afwijken van de kleuren op het beeldscherm of in drukwerk, ons advies is de kleur altijd te bepalen aan de . Het aanbrengen van VERBAU- betonstuc is een ambachtelijke techniek met imperfecties, die zorgen voor het karakter van het materiaal. Beton Cire beton stuc zeer geschikt voor aanrechtbladen voor (Ikea) keukens doordat het licht is van gewicht, keuken hoeft niet worden verstevigd. De betonstucmortel wordt op kleur gebracht door toevoeging van kleurpigmenten.


Onze beton stuc is namelijk overal te toe te passen.

De uitstraling van betonstuc is strak, modern, industrieel. Vele kleuren zijn mogelijk, maar de grijstinten blijken toch het meest favoriet. Betonlook Creations introduceert een nieuwe unieke betonstuc welke al vanaf. Zowel vloeren, wanden als bijvoorbeeld wastafels kunnen zeer . Het voordeel van betonstuc is dat het op kleur aangebracht kan worden door middel van een pigmentpoeder. Overigens is er niet één soort betonstuc.


Door kleurpigmenten toe te voegen aan de mortel, ontstaan er allerlei verschillende . Het pigment voor de gewenste kleur wordt tijdens het mengen aan het beton en de hars toegevoegd.

In samenwerking met en in opdracht van Culimaat, high end kitchens. Betonstuc is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Microbeton is leverbaar in alle kleuren en heeft een unieke structuur. Een bewuste keuze: Topciment levert betonstuc van bewezen kwaliteit.


Beton ciré is een gewreven beton stuc , welke geschikt is voor alle vloeren, muren en badkamers. Beton Ciré Kleuren - Er zijn standaard beton ciré kleuren. Onze collectie bestaat uit standaard beschikbare kleuren.


Alle kleuren mogelijk van deze wandafwerking. Ook zal in natte ruimtes een coating moeten worden aangebracht om de betonstuc zo goed . Dát laat Stone Age zien met haar producten. Onze producten zorgen een uniek gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid. In plaats van ruimtes te plannen, kunnen er werelden worden gecreëerd - met een vrijwel onbegrensde verscheidenheid aan kleuren.


De originele kleuren zijn vaak licht grijs zoals beton in het echt is maar u kunt ook. Ben u nieuwsgierig geworden naar de exacte prijzen van het betonstuc ? MORTEX, waterdicht in de massa, heeft zich ontwikkeld tot esthetiek en creativiteit, dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten. In ons uitgebreid assortiment aan materialen en kleuren vindt u altijd de juiste afwerking voor uw persoonlijke interieurstijl.


Verbau betonstuc is een heel populair product met een luxe steenachtige uitstraling.

Het is slijtvast, waterdicht en vet- en zuurbestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts