maandag 28 april 2014

Veiligheidsfolie

Glasfoliemagazijn heeft soorten veiligheidsfolie in en zijn snel leverbaar. Deze raamfolies zijn van een professionele kwaliteit, bestel nu! Koop nu veiligheidsfolie voordelig online! Wacht deze bangelijke momenten niet af en bescherm u nu door uw ramen te voorzien van onze veiligheidsfolie!


Aanbrenginstructie veiligheids folie.

Instructie voor het aanbrengen van Madico Window Films Deze instructies zijn afgegeven door Madico Inc. Veiligheids- of anti- fragmentatiefolie houdt gebroken glas bijeen. Daardoor voorkomt het in geval van . Deze inbraakvertragende folie kan ook helpen tegen diefstal. De veiligheidsfolie van Reprosol beschermt tegen glasbreuk.


De hedendaagse samenleving heeft helaas veel te maken met inbrekers en . Bestel je veiligheidsfolie bij Manutan.

Raadpleeg onze specialisten via chat, telefoon of e-mail voor persoonlijk advies. Waar verhoogde veiligheid wordt vereist, bestaan er ook speciaal ontwikkelde veiligheidsfolies. Tegenwoordig lijkt niets meer veilig voor grijpgrage handjes, vandalen of de gelegenheidsdief. Deze folies bestaan uit een uiterst taaie en . Rapporten wijzen uit dat elke barrière de kans.


Verstevig uw ramen met 3M veiligheidsfolie. Met deze veiligheidsfolies geef je de inbrekers geen kans. Lees meer op onze website deraraamfolie.


Glas geeft een gebouw een moderne en lichte uitstraling, maar kent ook nadelen. Ramen voorzien van veiligheidsfolie. AUTOMOTIVE Inbraakvertragende folie, ook wel veiligheidsfolie genoem is opgebouwd uit meerdere lagen transparante . Vlakke ruiten maar ok autoruiten kunt u hiertegen beschermen met diverse veiligheidsfolies.


Ze geven een gerust gevoel en ontmoedigen onverlaten. In de foodsector is het aanbrengen van veiligheidsfolie op glas zelfs verplicht om de splintering van glas tegen te gaan op inbraakgevoelige plaatsen. De raamfolie wordt op montage maat gesneden, ook grote afmetingen.


Het voorkomen van rondvliegend glas bij breuk.

Slim anticiperen op ongewenste inbraken, diefstal en vandalisme? Uw ramen beschermen tegen zware weersomstandigheden? De Solar Gard Armorcoat zonwerende veiligheidsfolies bieden warmtewering en beveiliging. UV-wering, zonwering en de bescherming bij glasbreuk in één . Glasfolie Nederland heeft in Amsterdam 8mveiligheidsfolie gemonteerd. Verandert op een goedkope manier uw bestaande ramen in beveiligd glas.


Wat niet zichtbaar is, is veiligheidsfolie voor ramen. Deze glasheldere, inbraakvertragende raamfolie heeft geen doorkijkbelemmering, maar zorgt er wel voor . Nieuw in ons assortiment is de veiligheidsfolie van Folie Garant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts