donderdag 17 april 2014

Lasgordijn

Lasgordijnen zijn bedoeld als visuele afscherming. Online uw lasgordijn voordelig kopen. Strookbreedte 3mm Overlapping mm. Hier vindt u diverse produkten voor mobiele afscherming tegen laslicht.


Alle vermelde prijzen zijn netto, exclusief BTW. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Afmetingen (cm), Orange-CE, Green- Green- Bronze-CE. De gezondheid van werknemers dient te worden beschermt tegen laslicht en vonken. Lasschermen en lasgordijnen zijn hiervoor de perfecte oplossing. Weld-Toorts officiële dealer voor Parweld Benelux.


Alle Parweld producten: lastoestellen, lastoortsen, veiligheidmateriaal,. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! LASGORDIJNEN , ALLE KLEUREN VOLGENS EUROPESE NORM. Een lasgordijn is essentieel voor de veiligheid onder het lassen.


Bestel nu uw lasgordijn bij Marotec, uw specialist voor lasgordijnen.

Dit wordt ook wel een lasgordijn genoemd. Er zit geen verschil tussen deze twee producten. Ter bescherming van uw werkplek zijn er lasdoeken: op u project te leggen, voor het afschermen tegen spatten e. Productomschrijving: Gebogen rail 90° Radius 5mm. Of u nu een reparatie aan uw fiets of auto wilt uitvoeren, of zelf een stalen meubelstuk wilt maken: het kibani . Afmeting standaard 187x201x60cm (bxhxd) Doek: 187x157cm (bxh) Prijzen zijn per stuk incl.


Voorraad: Geen voorraad Geen voorraad . Cepro lasgordijnen zijn standaard 140 . Losse stroken gesneden op de door u gewenste maat of aan stuk om zelf in te korten. Een met lasgordijnen afgescheiden geventileerde werkplek zorgt voor een zo gering mogelijke verspreiding van lasrook. De perfecte hangrol voor de lichtere toepassingen.


Veelal bij zware gordijnen of lasgordijnen toegepast. ESAB VersiFlex frame voor lasgordijn. Het nieuwe frame is gemaakt van een stalen buizenstel met en 22mm diameter, met koppeling aan het uiteinde om . Lichte en economische lasgordijnfame voor standaard lasgordijnen inde maat 1x 1cm.


De totale breedte van gordijnen zal meer bedragen dan de totaal benodigde lengte. Wakker Zonwering levert praktische lasgordijnen , in mobiele of vaste uitvoering. Het voordeel van verrijdbare lasafscherming is dat laswerkzaamheden op . U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod las- en slijpgordijnen.

We bieden zoawel standaard als op maat gemaakte gordijnen. Vierkante buis met blauwe poedercoating. De afgelopen maand zijn er lasgordijnen geplaatst bij JT Techniek. De scheiding tussen de lasplaatsen zorgt voor meer rust en de werknemers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts