dinsdag 22 april 2014

Enkel glas isoleren

Het is mogelijk om enkel glas te isoleren. Er zijn een aantal opties die simpel en goedkoop zijn en de isolatie van enkel glas verbeteren. Enkel glas isoleren met dubbel glas is het beste. Maar er zijn ook alternatieven die simpeler en soms bijna gratis zijn om je enkel glas te isoleren!


Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas, en dubbel glas .

Maar met raambekleding kun je ook aardig wat warmte in jouw huis houden. De meeste woningen zijn in meer of mindere mate voorzien van isolatie. In veel gevallen wordt er isolatie aangebracht in . Wij zitten in een huurhuis waarvan onze slaapkamer enkel glas heeft. Een deel van de woning is een aantal jaar geleden gerenoveerd maar . Isolerend enkel glas is een ideale optie wanneer er geen mogelijkheid is om dun isolatieglas te laten plaatsen.


Daarbij kunt u ervoor kiezen isolerend enkel glas. Wij hebben op onze slaapkamers nog enkel glas en door de tuimelramen kan er geen voorzet . Onze voordeur en onze zijdeur zijn grotendeels van glas, enkel glas.

En je voelt de kou hier van af komen. Bent u op zoek naar een isolerende oplossing voor uw ramen? Bestaan uw ramen nog uit enkel glas en wilt u het warmteverlies beperken? Je creëert daardoor een extra isolerende laag. Daardoor krijgt je enkelglas ( volgens de webshop waar ik het kocht) bijna de kwaliteit van . Wanneer u vragen heeft over enkel glas of hulp nodig heeft bij het bestellen . Er is speciaal glas voor monumenten.


Heb je geen dubbel glas in huis en wil je toch graag meer comfort en. Kunt u geen dubbel glas laten plaatsen in uw kozijnen maar wilt u toch een goed. Thinsulate raamfolie geeft enkel glas de isolatiewaarde van dubbel glas.


En door de hoge transparantie zie je de folie na montage nauwelijks zitten. Ik heb alle ramen in mijn woning dubbelglas behalve naast de voordeur. Hier komt in de winter erg veel koude door Vroeger . Ze maken het zicht wel wat troebel, maar als je enkel glas hebt in de.


Is een isolatiefolie voor enkel glas een goede investering? En hoeveel minder energieverlies zou ik dan ongeveer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts