vrijdag 11 april 2014

Pastoe frame aanbieding

The handcrafted Vision system on a light constructed frame. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De Noon dressoir in een exclusieve uitvoering speciaal voor Kok Wooncenter. Voor vrijblijvend interieuradvies van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.


De Serie Joost Selection bestaat uit een aantal geselecteerde kasten . Profiteer van onze gratis bezorging!

Pastoe vind je bij Van Til Interieur. Je kunt kiezen uit een aantal combinaties, met en zonder een frame. Om teleurstelling te voorkomen dat een model niet in onze showroom staat, raden . In overleg kan 36d en 45d op plint of frame geplaatst worden. The Frame is a contemporary walnut sideboard on a slim support. The wide handles stress the extended horizontal form.


Kijk ook naar onze andere aanbiedingen! De dunne afdekbladen benadrukken dit sobere . Dressoir Frame van pastoe is een eigentijds sideboard op een rank onderstel.

Actie kast Fin de uitvoering teak (zoals afgebeeld). Bla fronten en zijden van de frame kast in ameriakaans noten, interieur in lak,. Kom gerust langs in onze showroom en ontdek al onze modellen. Kastensysteem bestaande uit rompen op frame of hangend aan de wan . Deze draadfauteil is te zien in de showroom van De Huisgenoten.


Om ruimte te maken in onze winkel, doen wij showroom modellen met een fikse korting de deur uit. Materiaal, Eikenhout, notenhout, metaal en aluminium. Girardo eetkamertafel uitschuifbaar. Dimensions: L: 210cm x W: 60cm x H: 54cm.


Product Code: PASTOE - FRAME - SIDEBOARD Weight: kg. In onze showroom bespreken we graag wat in uw situatie de best passende oplossing is. Uiteindelijk kwam hij op de proppen met een frame van dunne. Buy a replica cees braakman sideboard online along with a huge range of . Mail ons en vraag vrijblijvend uw offerte aan of bezoek onze showroom.


Dit artikel is niet aanwezig in onze showroom. Je kunt gebruik maken van onze dagen bedenktermijn. Showroommodellen uit de laatste collecties bijvoorbeel die met hoge kortingen worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts