vrijdag 25 april 2014

Bibelot 40up

Kom dan met je hele entourage naar 40UP ! Dit is hét dansfeest waar je lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen op de grootste hits uit de jaren . Zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten kan . There are currently no tickets available for this event. Verlang jij naar de tijd dat je zorgeloos met . Afgelopen weekend naar 40UP geweest. UP is hét dansfeest waar je lekker met . Factor dat je kan beschouwen als het dance-zusje van 40UP. Zaterdag februari is het feest 40UP in het Fort st. In het Energiehuis mag 40up uiteraard niet ontbreken.


Dat kan simpel en snel in dit formulier. Omdat we vele duizenden agendapunten per jaar krijgen, verzoeken we je deze niet . Superstijl, Awkwar 40-up , de Buurtsuper en een jaarlijkse talentenjacht is er . WILD CHERRY,op de 3schermen live,was echt cool. Het podium is een van de kernpodia in Nederlan waartoe ook zalen als Paradiso en 013 . SUPERSTITIOUS party in bibelot ,en harry de winter draait zelf was gaaf! Kom jij met VIER vriend(inn)en naar ons feest, dan krijg je de. Agenda – 40UP – De dansnacht voor 40-plussers.


Zijn tour begint op april, al geeft hij maar vijf concerten voor hij naar Lissabon vertrekt voor het Songfestival. Lets dance again Op november keert 40UP terug naar Mezz. Bibelot poppodium te dordrecht (nederland).


Kom lekker dansen op de beste muziek van toen en nu. Of het nu disco pop rock n roll ska of soul .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts