woensdag 23 april 2014

Kleuren spot

Met een moderne kleuren LED spot zit u op alle fronten goed binnen uw totale verlichtingsplan. RGB GUspot kunt u in maar liefst kleuren laten schijnen, zo creëert u naar believen uw persoonlijke sfeer op ieder moment van de dag! In offset printing, a spot color or solid color is any color generated by an ink (pure or mixed) that is printed using a single run, whereas a process color is . Sfeer lamp met verschillende lichteffekten, ook heel leuk als discolamp.


Vervang uw ouderwetse GUhalogeen spots door sfeervolle GUled spots.

Ook dimbaar leverbaar en in verschillende licht kleuren! Het blauw en magenta heb ik gekozen met de CMYK sliders in illustrator en dan omgezet naar spot kleuren. Volstaat dit om het logo in 2kleurendruk te laten . Uiterst geschikt voor sfeerverlichting in woonkamer, winkel, vergaderzaal etc. De Philips Hue losse GUspot biedt hoogwaardig dimbaar wit en gekleurd licht.


Deze waterdichte RGBW kleuren LED spot is uw ideale compagnon voor economisch, draadloos, creatief en kwalitatief met LED te verlichten in alle binnen -en . De meeste van deze spots kun je zowel aan het plafond als aan de wand monteren.

Er zijn ook LED opbouwspots, in diverse stijlen en kleuren. Vaste LED spot met smalle of brede bundel. Accentueer de mooiste objecten in je huis met de richtbare Innr Spot.


RGB spots en strips koopt u bij Getled verlichting! RGB kleuren schijnwerpers, en spots. Besturing dmv infrarood radiografisch of DMX voor sfeer verlichting in horeca, kerken, bomen en gevel verlichting. Type JDR led lampen voor versiering en sfeer.


Via de HUE bridge zijn de spots te gebruiken icm met andere . Hoge kwaliteit inbouwspots verkrijgbaar in alle standaard maten en uitvoeringen. Selecteer de inbouwspot op kleur en vorm. Vind een heel assortiment knap ontworpen spots tegen lage prijzen.


Do is een spot geschikt voor drie lampen. Dit armatuur heeft een stoere cementkleur. Perfect in te zetten om wanden, plafonds of specifieke zaken uit te lichten.


Ook goed te gebruiken om een tent extra te verlichten.

Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe kouder de kleur van de lamp. De spot heeft een lichtkleur waar men prettig in kan werken maar wat ook . Van compleet startpakket tot losse spot , Philips Hue heeft het. Op de website van Letsleds wordt bij iedere LED spot of LED lamp een melding gemaakt van de kleurtemperatuur van het licht in Kelvin (K).


Als u de inbouwspots mooi wil integreren in uw interieur, gebruik dan bij voorkeur spots in dezelfde kleur als het plafond. Juiste verhoudingen, hoogwaardige materialen, subtiele kleuren , energiezuinige lichtbronnen. De combinatie hiervan tot een evenwichtig design zijn de . Bespaar tot op uw energieverbruik door toepassing van deze spot Energiezuinige LED spot voor het verlichten van binnentuin en binnengevel. Werkt met hun eigen gateway maar werkt ook met de Philips HUE . INNR GUis een kleuren ledspot met Zigbee chip.


Zoekt u bijvoorbeeld naar led spots voor de badkamer in een witte kleur met een warme lichtkleur. Hierna kunt u led spot badkamer eventueel nog verder . Led spot (Watt) nieuw in verpakking ( kleuren ) te bedienen via afstandsbediening en ook dimmer aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts