maandag 7 april 2014

Fotolijst met meerdere foto's

Ruim aanbod in verschillende afmetingen. Mooie opstelling van meerdere fotolijsten tot lijst. Dan is een multi- fotolijst een goede oplossing.


Zo heeft u meer plezier van uw vastgelegde herinneringen. Deze collage fotolijsten voor meerdere foto´s, ofwel multi fotolijsten, zijn er in alle maten.

Een houten fotolijst welke meteen een lust is om naar te kijken. Hij is horizontaal en verticaal op te. Voor mooie collage fotolijsten ben je hier aan het juiste adres. Veelal graveerbaar voor een persoonlijk tintje. In de vtwonen shop vind je verschillende merken en kleuren.


Koop nu de Hama Albury Wit Fotolijst voor meerdere foto s bij Megekko. Voor 22: bestel morgen in huis! Breedte: 6mm, Diepte: mm, Hoogte: 2mm.

Clothilde - Lichtgrijze fotolijst voor afbeeldingen 84x55. Op werkdagen voor 12:uur betaal binnen werkdagen in huis! Meer mogelijkheden met uw fotolijst. How to hang the perfect gallery wall.


Gallery wall layouts are so beautiful but are so intimidating for the amateur interior designer. XLBoom Acryl Magnetisch Frame fotolijst. Onze fotolijsten zijn er in veel verschillende vormen, maten, kleuren en stijlen. Een fotolijst staat overal leuk en roept herinneringen op.


Fotolijst Scrapwood voor fotos, horizontaal en vertikaal op te hangen. Formaat lijst 47x23x2cm, fotoformaat 12x15cm. Glanzende dubbele fotolijst met een dunne, gladde rand.


De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen . Je kan hierbij kiezen uit het maken van een fotocollage, fotovergroting of zelfs een . Leverancier van lijsten Zelfinlijsten. Wat voor alle lijsten geldt is dat de aandacht volledig op de inhoud - foto, . Nordal Fotolijst zwart staand metaal 18xcm.

Wilt u een collage fotolijst kopen of bestellen? Bij een mooie foto hoort een mooie fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts