donderdag 10 april 2014

Mijn eerste kussen silvana

Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje . Gebruikt jouw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Een heerlijk zacht en dooradembaar kussen voor kinderen vanaf jaar Gebruikt uw kind ook al een. Dit kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf jaar. Wanneer geef je je kind een hoofdkussen ?

Een van de meest gestelde vragen bij ons in de showroom als het gaat om kinderen en hoofdkussens. Het gebruikte 3D weefsel zorgt voor een zeer goede dooradembaarheid . Het eerste kussen speciaal voor kinderen vanaf jaar. Dooradembaar en anti- allergisch, dus veilig.


Is uw peuter toe aan zijn of haar eerste kussen? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis .

Speciale dunne hoofdkussens voor kinderen. Natuurlijk mag het kinderkussen niet te dik zijn . Voor 15:bestel volgende werkdag in huis √ Scherpe Prijzen √ Deskundig advies. Buitenkant: 3D-weefsel voor goede dooradembaarheid en een goede vocht- en warmte regulatie met een binnenhoes van 1 . Mijn eerte kussen Een zacht dooradembaar hoofdkussen voor kinderen vanaf jaar, wasbaar op graden. Het heerlijke zachte kussen voor de allerkleinsten, geschikt vanaf jaar. Is jouw kindje ook toe aan zijn eerste kussen?


De dikte van het kussen is afgestemd op kinderen vanaf ongeveer jaar ou het . Bekijk productinformatie gebruik onze Keuzewijzer. Silvana begon dertig jaar geleden met de . In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer. Bestel het nu online in onze webshop. Zo kan uw kind hier eenvoudig doorheen . Verkrijgbaar bij Wennekers Groesbeek.


Kinder kussen welke zeer goed doorademt en daardoor veilig is.

Heerlijk zacht kussen voor de allerkleinsten, geschikt vanaf jaar. Uit een rookvrij en huisdiervrij huishouden. Toen onze dochter ,was hebben we ook van silvana mijn eerste kussen gehaald.


De tijk heeft een 3d weefsel wat goed kan ademen en vocht reguleren. Mijn eerste kussen heeft een zacht synthetische vulling met slaapbolletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts