dinsdag 22 april 2014

Montis bank axel

The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Met zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze Axel XL bank niet bang om met zijn omgeving te flirten. De grootste design woonwinkel in omgeving Rotterdam.


Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! Te koop: montis axel rancho castanya 4-zits leren bankstel nieuwstaat ! Hij is door zijn zeer hoge kwaliteit ook zeer geschikt voor de .

De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel . De bank maakt gebruik van de beste materialen. Deskundig interieuradvies en alle design topmerken maken een bezoek waard. Een design bank met een kubistisch uiterlijk.


Het onderstel wordt bijna aan het oog onttrokken . Met topkwaliteit en leder of stof zorgt het voor een complete woonkamer. Deze collectie bestaat uit comfortable meubels met verschillende mogelijkheden op het gebied van . In winkel Almere, Variant is aanwezig (andere kleur of uitvoering).

De aluminium poten zijn onderling uitwisselbaar met de poten van de Noa bank. Deze Noa poten zijn 2cm hoger dan de Axel poten. In diverse maten leverbaar, genoemde prijs is voor de vier zits bank van . Dit heeft vooral te maken met de vele zachtekussens die. Door te spelen met de losse elementen kent de Axel XL veel verschillende uitvoeringen, hierdoor is de bank geschikt voor elke woonruimte. Het kan zijn dat een afgebeeld artikel inmiddels is verkocht.


Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om voorgaande aan uw bezoek de afdeling . Welkom bij Hanneke Huisman Interieurs. Hier vindt u een fantastische collectie design meubelen online. Uitgesproken kleuren en diverse bijzondere. Montis Axel 4-zits in leer Udine olijf.


De conclusie is dat hij heerlijk zit en zeer geschikt is om een. Een zitmeubel met een groots gevoel voor decorum en liefdevolle verfijning ontmoet u in bank Axel XL. See more ideas about Sofa, Sofas and Canapes. De populariteit is mede te danken aan de strakke belijning en het comfortabele zit, waarbij u afhankelijk v. Prijs vanaf: Uitgaande van de zits bank : €3. Leverbaar in Rancho leer of andere leersoorten en in stof.


Kies dan voor de kwaliteit van BinnenUit en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Mnationale en internationale designmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts