woensdag 9 april 2014

Design on stock verkooppunten

Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een . De liefde voor ons vak is wat ons verder brengt en wij zijn trots op onze collectie. Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender? De ontwerpers creëren unieke producten die geproduceerd worden in ons . We hebben begin dit jaar een dure bank (twee delen) gekocht Aikon Lounge van designonstock.

De winkelier gaf ons een flinke korting maar . Medewerkers van onze verkooppunten geven graag uitgebreid advies . Yaka en Gola van Gerard van den Berg. Robeerst Interieurs is er trots op een officieel verkooppunt te zijn. Met de beide zijden op de grond is het een gewone bijzettafel.


Zet je de Koyo op zijn kant dan wordt het een handige laptop tafel . Home Stock is een gezellige en inspirerende winkel met vestigingen in vier steden. Een verassende verzameling van meubels en accessoires worden .

De mooiste design merken vindt u bij Van Oort interieurs. Neem een kijkje bij de mooiste design merken. Hay is een relatief nieuw designmerk in meubelland . Onze collectie varieert van betaalbaar design tot de moderne klassiekers,. Home Stock biedt een bonte verzameling van nieuw meubilair, vintage en originele accessoires.


Dit zorgt voor verrassende combinaties en een uniek interieur. Het designmeubelmerk zonder lange levertijden . Op onze designafdeling vind je moderne designmeubels en echte klassiekers. Vergaap je aan stoelen, tafels en banken van bekende merken als Vitra en HAY.


Gilsing Wonen is een van de weinige Nederlandse verkooppunten van dit. DE SPECIALIST IN NEDERLANDS DESIGN O. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en. Designed for Living, designedforliving. Bedding House Bert Plantagie BY-BOO. Ontdek onze collectie aan design Salons bij Interieur Plus.


For the latest information about stock , please get in touch with the stores.

Een veelzijdige draaifauteuil, ontworpen door Studio Tom Dissel. Nieuwe brochure met onze gehele Stock collectie. Bij Rodendijk hebben we een selectie gemaakt van de meest trendy meubelen en de “cool-ste” design -meubelen, maar met één focus: betaalbaar en met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts