maandag 7 april 2014

Sikkens alphacryl

Ideale grondlaag voor het Alphacryl -gamma. Egaliseert absorptieverschillen en vermindert de absorptiegraad van poreuze ondergronden. Ook geschikt voor keukens en badkamers. Hiervoor heeft u geen voorstrijk nodig. Perfecte vloei en schrobvast zonder opglanzen.


Deze muurverf geeft een bijzonder ultra mat effect.

Eenvoudige applicatie, lange open tij matte perfectie. Hierdoor is de verf uitermate geschikt voor ruimten met . Extreem matte, zeer hoogwaardige, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen. Heeft het onze testen met succes doorstaan? Verzeker je van de beste keuze voor je muurverf. Gratis verzending Sikkens producten?


Wij storten de verzendkosten terug op uw rekening. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . Ideaal voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister(Spack).

Koop het uitgebreide assortiment Sikkens muurverf hier online. Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. De Alphacryl Plafond van Sikkens is een uiterst fijn product voor zowel glad pleisterwerk als sterk zuigende Spack plafonds. Door de vrij trage droging van de p. Sikkens Alphacryl Plafond is een watergedragen plafondverf, met lange open tijd , voor binnen.


Paintdiscount heeft vrijwel alle Sikkens Producten, ook Sikkens . Voor 23:uur bestel morgen in huis. Speciaal bedoel voor plafonds, maar ook toepasbaar op andere ondergronden en goed . Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Watergedragen plafondverf, met lange open tij voor binnen. Muurverf met schrobvastheids Klasse 1. Afwasbare fluweelachtige isolerende muurverf op basis . Gemakkelijk en snel te verwerken, waterdampddorlatend.


Geschikt voor spuitpleister behandelde ondergronden. Extra matte muurverf welke zeer goed schrobvast en zeer goed dekkend is. Rendement tot mper liter (!)Product kan in iedere willekeurige kleur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts