vrijdag 25 april 2014

Vacature assistent ontwerper

Assistent Ontwerper vacatures in Amsterdam. Als assistent ontwerper ben je hoofdzakelijk op ontwerp- en tekenniveau de rechterhand van de architect. Je assisteert bij alle voorkomende werkzaamheden , . Vind je volgende kans op Simply Hired.


Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost.

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Als een van de grootste internationaal werkende architectenbureaus van Nederland is EGM voortdurend in beweging. Daarom zoeken we ter versterking van . Download vacature assistent ontwerper.


Met ons full service architectenbureau werken wij voor een aantal . Vacature omschrijving: Voor team Zuidflank zijn we opzoek naar een enthousiaste technische ontwerper die het leuk vindt om concepten en . BiermanHenket architecten zoekt per direct een talentvolle assistent.

Zoom is per direct op zoek naar een assistent ontwerper - junior architect! Over ons: SUM Architecten is een jong en ambitieus bureau in Hilversum, wat zich richt op complexe . Het betreft een tijdelijke baan,voor tot uur. Je werkt samen met een ontwerper van de SO-fase Je bent zowel esthtisch als technisch bezig om . De OrganisatieEen integraal en innovatief werkend architectenbureau met alle disciplines in huis,.


Technisch onderleg minimaal hbo bouwkunde of interieur Archicad ervaring is een pré Aantoonbare relevante ervaring met. Afgeronde HBO of WO bouwkundige opleiding. Ben je inspirerende en getalenteerde landschapsontwerper met tenminste jaar werkervaring? Je beschikt over een pro-actieve werkhouding. Wordt jij enthousiast bij het lezen van deze vacature ? VACATURE ( assistent) ontwerper – junior architect.


Duurzame en innovatieve partner in de integrale (her) inrichting van de openbare ruimte. LET OP:Dit is een vacature in het kader van de Startersbeursregeling, alleen jongeren in de leeftijd van tot en met jaar kunnen reageren op deze vacature. Ter versterking zoeken we een ambitieuze ontwerper -projectleider.


Het combineren van architectuur en infrastructuur is bij ons diepgeworteld. Creativiteit, enthousiasme en bedreven werken vinden wij van groot belang, evenals .

Functie: ASSISTENT ONTWERPER BUITENRUIMTE. LET OP: Deze vacature is niet meer actueel en is dus gearchiveerd. Help jij mee om het Rotterdamse verkeer in goede banen te leiden? Bekijk ons actuele vacatureaanbod voor openstaande .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts