woensdag 25 april 2018

Vtwonen stylist

Onze vtwonen stylisten worden van niets blijer dan van stylen. Laat je inspireren door alle stylingideeën, make-overs en tips van onze stylisten. Fan van vtwonen stylist Frans Uyterlinde?


Dan hou jij van slimme oplossingen en ontwerpen met een boodschap. Durf met een knipoog, daar staat hij om .

Dankzij onze vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde worden de bewoners weer verliefd op hun huis. Onze vier vtwonen stylisten – Fietje, Frans, Marianne en Wendy, worden van niets blijer dan van stylen. En dat kun je zien, elke zondagavond op tv. Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen . Wij vroegen haar de kleren van het lijf! Het huis van Maaike en Jelmer had een prachtige jaren allure door alle authentieke elementen.


Maar wat stylist Marianne direct opviel, was . De liefde voor hun woning is bekoel omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt.

De vtwonen - stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en . Laura en Dirk komen er samen niet uit. Dirk heeft behoefte aan een opgeruim minimalistisch interieur. In vtwonen zelf aan de slag begeleidt Viktor Brand samen met een team van creatieve do-it-yourself (DIY) stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten . Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken.


Vtwonen stylist Frans Uyterlinde ging de uitdaging aan en heeft Linda en Jeroen blij verrast met hun nieuwe interieur. Als vtwonen stylist maakt Wendy voor het televisie programma Weer verliefd op je eigen huis elk seizoen weer een aantal bewoners heel erg blij met haar . In de aflevering van zondagavond is te zien hoe stylist Marianne Luning in het interieurprogramma vtwonen de muren een unieke kleur roze . Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de. Samen met Kees Tol en de vtwonen stylisten laten we dit voorjaar bewoners. Voor deze make-over koos de vtwonen stylist. Om de rechte lijnen in het interieur van Danielle en Hans te doorbreken, koos vtwonen stylist Fietje voor behang uit onze splinternieuwe . Interior Design - VT Wonen Zelf aan de Slag.


Art Direction Brochure New Collection Deens. Vind je in iedere interieurstijl wel iets leuk, en is het resultaat dat je huis een ratjetoe van alles is? Je bent niet de enige, dat weten interieurstylisten maar al te.

Op zaterdag oktober wordt tijdens de feestelijke opening van de vtwonen conceptshop, interieuradvies gegeven van een vtwonen styliste. In de eerste aflevering van vtwonen ontdekt Viktor Brand dat het stel een . Dit is doodzonde dus zoeken Anita en Patrick hulp bij het team van vtwonen. Stylist Anke bedenkt een multifunctioneel plan voor de kamer, maar ze moeten zelf . Vtwonen - stylist Leonie hield rekening met de wensen . Gonneke en Robert hebben een heftig jaar achter de rug. Viktor Brand zorgt samen met de vtwonen stylist dat het gezin een nieuwe start krijgt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts