maandag 23 april 2018

Woonkamer geel

Maar welke tint geel durf jij in huis te brengen? En verf je die muur geel of kies je voor een mooi, geel behang met misschien wel. Als je de woonkamer binnenloopt, of op de bank zit, zie je het geel niet. Pas zodra je naar de keuken loopt zie je het.


Seoul kozen niet voor een paar accessoires, maar schilderden de hele voorpui van hun huis geel. De kleur geel is niet weg te denken uit ons interieur.

De energie van geel in de woonkamer. Voorheen was het een te vrolijke, te opvallende of te felle kleur voor. Sommige mensen vinden een gele woonkamer een nogal gewaagd concept.


Gele Woonaccessoires koop je eenvoudig online bij bol. En het klopt: als je het verkeerd doet, kan geel in de woonkamer. In dit artikel richten we ons speciaal op geel meubilair dat toegepast kan worden in de woonkamer. Van gele plafonds tot gele opbergboxen.


Hoe bereik je het effect van de trendkleur geel optimaal?

Beeld links Woonkamer , opgevrolijkt door geel kussen op een kruk. Fel geel is het type kleur dat het goed doet op één (kleine) wand in een grote ruimte, vooral de keuken of de woonkamer is hiervoor uitstekend geschikt. Schilder je woonkamer geel met onze professionele verf van Boss Paints. Deze is verkrijgbaar in alle verfwinkels van colora over héél België.


Geel is een gewaagde kleur voor in de woonkamer. Veel mensen vinden het daardoor lastig om te decoreren met de kleur geel. Zonde, want geel is een hele vrolijke en gezellige kleur.


Een sofa in een felle kleur geeft een frisse toets aan je woonkamer,. De trendkleur oker geel komt in steeds meer huizen terug. Er ontstaat op deze manier een goede verbinding met de woonkamer en het is . De meeste mensen vinden geel een gewaagde kleur, helemaal als het om hun woonkamer gaat. Geel kan toch een mooie toevoeging geven aan je interieur.


Oker geel is één van de nieuwste kleuren in de interieurwereld. Denk bijvoorbeeld aan klei- geel , zand-grijs of terracotta-rood. Geel in een interieur kan snel een afschrikkend effect hebben.


In de woonkamer kan je denken aan een okergele bank bijvoorbeeld of een . Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers.

Deze kleur maakt ons gelukkig en is goed toe te passen in iedere woonkamer. Mijn herfstkleur voor op de muur in de woonkamer had ik een half jaar geleden al uitgekozen: okergeel. Een typische herfstkleur die zorgt voor een warme sfeer . Geel - Mooie gelijkvloerse woning in open bebouwing( fermettestijl ) - op een zeer rustige locatie. Bestaande uit : Inkom - ruime woonkamer met aanpalende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts