maandag 30 april 2018

Blanke lak waterbasis

Traditionele hoogglanzende 1component blanke . Professionele kleurloze zijdemat lak met impregnerende werking voor . Bekijk ons uitgebreide assortiment blanke lak. Blanke lak Sigmavar S2U satin vernis, Blanke lak ,. Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.

Blanke Lak , Jachtlak , Bootlak en Parketlak standaard op voorraad! De Epifanes Blanke Bootlak is een topproduct in het assortiment van Epifanes. Koop je lak om alle houten meubels of de houten vloer te beschermen.


Denk aan hout lak, transparante lak, maar ook de blanke lak spray. Lak op waterbasis is geurarm, droogt snel en vergeelt niet snel. Op deze pagina vind u een overzicht van de blanke lakken.


Blanke hoogwaardige hoogglanzende vernis op basis van alkydhars. Watergedragen blanke zijdeglans lak voor binnen op basis van watergedragen .

Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen. Zoals Flexa Strak in de lak, blanke lak en vloerverf.


Jachtlak bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Hoogtransparante 2K-PUR blankelak voor de zwaarste belasting.


Bewaart de natuurlijke kleur van het hout. Deze lak bezit een grote slijt en krasvastheid. Hoogwaardige waterverdunbare niet vergelende slijtvaste blanke lak , op basis van urethan technologie. Blanke lakken voor toepassing op boten, Paintdiscount heeft het op alle gebied. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt.


Voor binnen en buitendoeleinden is goedkope blanke lak en beits gemakkelijk, voordelig en snel. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van. Deze blanke lak bevat niet meer dan maximaal 4gr. Sigma Sigmalife DS Acryl Satin is een transparante beits voor binnen en buiten.


Accentueert nerftekening, snelle droging, goede bescherming tegen UV-straling. Blanke lak op waterbasis verkrijgbaar bij Blankhouten Meubelmarkt Alkmaar en Blankhoutenhuis Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts