maandag 23 april 2018

Vacature decoratie

Solliciteer nu voor een baan als decoratie. Vind je volgende kans op Simply Hired. Decoratie vacatures beschikbaar op Indeed. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost.


Voor meer informatie zie onderstaande vacature -omschrijvingen:. Bekijk de vacature en solliciteer snel online!

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Direct solliciteren Stuur een e-mailbericht Meer vacatures …. Als specialist interieur en decoratie werk je bij schildersbedrijven die gespecialiseerd zijn in . Het werk is afhankelijk van de seizoenen afwisselend in de bloemen of decoratie. Bij elke interessante vacature solliciteer je voortaan in een handomdraai! Voor een bloeiende zaak zijn wij op zoek naar een verkoopster voor de afdeling decoratie en geschenkartikelen.


Je hebt verantwoordelijkheid over afdeling . SelectHR zoekt een WINKELBEDIENDE WOONINRICHTING DECORATIE GENT GENT. Deze vacature in Oost-Vlaanderen biedt een Vast contract, onbepaalde .

Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. Vacatures Vertegenwoordiger decoratie. Voor de vacature als 1ste verkoper zoeken wij iemand die snel van start kan gaan. Vind alle informatie die je nodig hebt om als . Bender maakt het mogelijk een eigen logo, wapen of ander ontwerp te bedrukken op porseleinen artikelen. Belangrijk, of je nu veel of weinig ervaring hebt, is dat je echt houdt van actief verkopen en . Je coördineert en volgt ook alle decoratieve aspecten van de nieuwe investeringen en bouwprojecten in de Plopsa-parken op.


Interieur adviseur decoratie of solliciteer online op de vacature Interieur adviseur decoratie. Vipam is op zoek naar een enthousiaste jonge magazijnmedewerker die zich dagelijks bezig . Deze geheel nieuwe functie van sales agent geeft je alle ruimte, vrijheid en . Aarzel niet en Contacteer ons voor een afspraak. Voor onze nieuwe projecten zijn wij op zoek . Voor een doe-het-zelf zaak te Beringen, ben ik op zoek naar een . Brosi is altijd opzoek naar getalenteerde werknemers met passie. Helaas staan er op dit moment geen specifieke vacatures open.


AVA is een toonaangevend retail bedrijf van school- en bureelartikelen, decoratie - en horecamateriaal, verpakkingen en nog veel meer. Laat jij bij ons je eigen footprint achter? Nieuwe technologieën zorgen er ook in de groene sector voor dat het werk verandert.


B2B groothandel met een groot assortiment vers en droog decoratie.

We zijn aan het groeien en hebben jou hierbij nodig. Bij Delva doe-het-zelf en vakhandel geloven we dat de toekomst van alles schuilt in het talent en de ervaring van onze medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts