donderdag 5 april 2018

Zuiver eetkamertafel

Met een zuiver eettafel creëert u een sfeervolle eethoek. De Zuiver meubels staan bekend om functionaliteit in combinatie met een Scandinavisch design. Een stoere eyecatcher, dat is wat de Seth eettafel van Zuiver is.


Het zwart gelakte blad met visgraat patroon laat de tafel spreken. Zuiver Eettafels koop je eenvoudig online bij bol.

Fijne, robuuste tafel van Zuiver met stoere houtnerf! Verkrijgbaar in drie praktische maten. Zo goed als nieuw Vijf personen of. De Square tafel is gemaakt van mdf en verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Een eigen kleur is natuurlijk ook mogelijk. Vandaag € korting bij minimale besteding van € 100. Zuiver eettafel A-framed Eettafel gemaakt van grenen.


Eetkamertafel A Framed van Zuiver wordt uitgevoerd in wit gelakt grenenhout.

Bestel nu Zuiver Seth eiken eetkamertafel bij FunDesign. Vind hier jouw favoriete Zuiver tafel. De tafels en bijzettafels van Zuiver worden ontworpen volgens . Deze moderne eetkamertafel van Zuiver is net iets anders dan de rest. Dit komt door de v-groef in het tafelbla de ronde tafelpoten en de iets afgeronde hoeken. Dankzij de strakke lijnen en zachte ronde hoeken past eetkamertafel Storm perfect in een Scandinavische of minimalistische setting.


Tafel marble king - zuiver van het merk Zuiver is beschikbaar bij Morres Wonen voor de prijs van €899. Als een magneet wordt je naar de grote tafel in de woonkeuken getrokken. A-Frame tafel van Zuiver : Volgens Zuiver is de A-Framed tafel een pittige aanvulling op uw interieur. Hoewel deze tafel die is gemaakt van massief vuren hout . De High On Wood serie van Zuiver kenmerkt zich door de strakke combinatie van wit en hout. Het onderstel is van massief eiken hout en het tafelblad is . Bestel de A Framed eettafel Zuiver 180x85cm op Musthaves.


De Storm tafel van Zuiver is een prachtige tafel met veel details. De tafel is perfect geschikt als eetkamertafel of als tafel in een kantoor. Je haalt je voeten van de salontafel en onderneemt de reis naar de eetkamertafel , waar je binnen een paar seconden bent gearriveerd en ruimschoots de tijd .

Deze eettafel van Zuiver is gemaakt van massief essenhout. Het blad van de Storm heeft afgeronde hoeken en de tafel heeft ronde poten. Studio HENK Butterfly Tripod tafel 1cm. Deze ronde eettafel heeft een blad van 25mm dik gemaakt van gerecycled teakhout. Design eettafels kopen doe je bij Flinders.


Bijzondere stoere robuuste tafel van het merk Zuiver. Een mooie neutrale tafel die past bij bijna elk . Zijn franjeloos, traditioneel ontwerp typeert de loft tafel. Zuiver natuurhout en ambachtelijke details in de verwerking maken hem tot een klassieker onder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts