maandag 16 april 2018

Borden vt wonen

Het is zo langzamerhand een heuse designklassieker: ons vtwonen servies. Tijdloos qua vorm en kleur en het kan tegen een stootje. Mix en match er vrolijk op los voor een persoonlijke tafelaankleding!


Borden koop je eenvoudig online bij bol. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.

Het vtwonen servies past in elk type huis. Het porseleinen servies bestaat onder andere uit borden , kommen, mokken en theekopjes die stuk voor stuk qua kleur . Grote borden van de vt - wonen basis collectie, heb r handig als r een kapotvalt! VTWONEN VT WONEN BASIS 2x mok beker H9xO8cm 27cl kop wit Bec. Dek de tafel voor twee en serveer je gerechten in deze vtwonen borden. De borden zijn van porselein gemaakt, hebben een ivoorwitte kleur en een diameter.


Het nieuwe servies van vtwonen heeft een strakke vormgeving waardoor hij goed bij je hedendaags servies past en tijdloos is. Alle borden uit de basis serviescollectie van vtwonen zijn gemaakt van porselein.

Ze zijn bovendien geschikt om te reinigen in de vaatwasser en ze zijn te . Serveer ontbijt, lunch en diner op het cremekleurige vtwonen Basis Bord. Het is onderdeel van de Basis serie, hierdoor is uitgebreiden gemakkelijk en komt al . Bij Eijerkamp vindt u onder andere borden , schalen, potten, glazen en bekers. Het geliefde basisservies van vtwonen is door haar tijdloosheid prima met ander. Deze unieke houten borden uit de vtwonen collectie roepen een gevoel van ambachtelijk vakwerk op.


Combineer ze, voor een speels effect, met glanzend . Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Of je dit bord nu gebruikt ter decoratie onder de andere borden uit deze servies-serie of je het gebruikt als serveerschaal, alles zal er stylish . Dienblad Antique - Gun Metal, cm. Je kunt dit rekje een plekje geven in een kaal hoekje. Heb jij iets te vieren voor je familie?


Serveer dan een lekker stuk taart of een plakje cake op deze prachtige gebaksborden uit de vtwonen collectie! Staat er een heerlijk diner op het programma? Albert Heijn gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ah. Gezellig dineren met dit bord uit de basis collectie van vtwonen het bord is gemaakt van porselein en is vaatwasmachinestendig en ook te gebruiken in de .

Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. Dit houten bord van de Verberckmoes collectie is helemaal hip en trendy. Dit rustieke bord is gemaakt van acaciahout en kan perfect dienst . Bekijk en vergelijk borden van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op. Wij hebben de nieuwste VTwonen collectie waaronder accessoires, opbergmanden, fotolijstjes, spiegels, kasten, dressoirs,tafels,stoelen en fauteuils.


Verzamel een prachtige serviescollectie met de items uit het basis servies van vtwonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts