donderdag 5 april 2018

Monumentaal dubbel glas

Door enkel glas gaat heel veel warmte van binnen verloren. In een monument zou je dus het liefst ook dubbel glas zetten. Vaak wordt dit dubbel glas gecombineerd met een van onze vele Monumentale glazen die zo een evenwicht brengt tussen de restauratie van het authentiek . Dubbel glas bestaat uit een binnen- en een buitenruit.


De afstand tussen deze twee ruiten wordt bepaald door een afstandhouder . Classico is monumentaal glas met een authentieke uitstraling dat voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen.

Uw monumentale pand verdient een mooie, authentieke uitstraling. Wij regelen allebei voor u door ons klassieke dubbelglas ! Monumentenglas heeft de dikte van enkel glas maar wel de warmte isolatie van isolatieglas. Het plaatsen van standaard isolatieglas tast het uiterlijk van het monument te veel.


Beste mensen, Ik ben van plan mijn monumentale woning te voorzien van dubbelglas aan de monumentale zijde. AA Glas heeft een speciale isolatieglas lijn voor monumenten. Binnen steeds meer woningen maakt men gebruik van dubbelglas. Met dubbelglas verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning, waardoor .

U wilt graag isolerende beglazing plaatsen in een monument. Onder isolerende beglazing wordt zowel dubbel glas als gelaagd glas met . Het oorspronkelijke glas heeft een typische uitstraling die refereert aan een productiewijze. Classico monumentaal glas heeft het karakter van vroeger en de . Dun isolatieglas wordt vaak gebruikt bij monumentale panden in verband met de.


Wilt u uw monumentale woning duurzaam verbouwen en weten wat de. Ook na de restauratie of verbouwing van uw monument blijft actie nodig. Een ander discussiepunt: kunt u dubbel glas laten plaatsen?


Het glas was niet te dik en behield de uitstraling van het historische glas. Uw pand verdient een goed energielabel, zonder afbreuk aan uitstraling en authenticiteit. Wij zorgen dat beide optimaal blijven met ons dubbelglas. Comments Off on Monumentaal dubbelglas.


Stolker MonuGlas Isolerend dubbelglas met. Glas van Toén met prestaties van morgen. Bij Glashandel Accuut in Amsterdam vindt u monumentaal glas.


Het moderne dubbelglas past niet in de kozijnen van monumentale panden. Ramen bepalen voor een groot deel het uiterlijk van een gevel.

Toch wilt u uw monument misschien isoleren met dubbel glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts