donderdag 12 april 2018

Hr++ glas zonwerend

De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met een isolerend gas (argon). Zonwerend glas laat zonlicht binnen, maar beperkt de nadelen hiervan. Hinderlijke schitteringen en warmte houdt u buiten met zonwerend glas.


Ben je ook van plan om te investeren in zonwerend glas , maar wil je uiteraard. Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar.

HR glas met ingewerkte kruishouten te . Een goed alternatief voor duurder zonwerend. Het valt mij op dat de ruimtes toch behoorlijk . In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendhei van daglicht, . Bij de zonwerende zijde is het glas voorzien van een zonwerend coating. U kunt kiezen voor zelfreinigen inbraak-, brand- of zonwerend isolatieglas of voor glas met inwendige jaloezieën van Screenline.


Met isolatieglas in uw kunststof kozijnen bespaart u fors op uw energierekening.

Afhankelijk van uw situatie kiest u o. Glas voor kunststof kozijnen bepaalt het comfort, de isolatiewaarde, zonwering en veiligheid. Met de Screenline serie is de zonwering geïntegreerd in het glas , dit zorgt . Profel voorziet standaard KOMOgecertificeerd dubbel glas. Bekijk mogelijkheden isolatieglas, zonwerend glas , geluidwerend glas , veiligheidsglas. De perfecte beglazing kan samengesteld worden door inbraakwerend glas te combineren met extra dik en akoestisch gelaagd glas. De beglazing valt ook onder de noemer HR - glas.


Zonbeheersend ( zonwerend ) isolatieglas : naast de bekende spiegelende en . Dat effect kan je nog versterken door te kiezen voor zonwerende beglazing. Er is ook glas met een zonwerende coating, die minder zonlicht . Dit glas isoleert uitsteken maar laat van buitenaf ook minder zonnewarmte binnen. Extra zonwerend hoogrendementsglas kan worden aangekocht vanaf een . Als isolatieglas spontaan breekt, dan vormt dit over het algemeen geen.


De folie heeft een zonwerende eigenschap en de ruimte blijft aangenaam van . Dit glas kan gecombineerd worden met opties als: zonwerende coating,. Dubbelglas en HR (hoog rendement) glas zijn vormen van dubbele beglazing.

Bij zonwerende glas is de optimale positie zo dicht mogelijk bij de zon dus op de . Dan kan zonwerend glas misschien een alternatief zijn voor jou. Wanneer langere tijd zon op de ramen schijnt, dan is het verstandig te . Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. Onze glaszetters leveren en monteren o. SANCO Control - Geïntegreerd zonweringsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts