maandag 9 april 2018

Spiegel frans

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vertaald van Nederlands naar Frans inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten zijspiegels – Nederlands- Frans woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Nederlandse vertalingen.


Vertalingen in context van Spiegel in Nederlands- Frans van Reverso Context: voor de spiegel , in de spiegel kijken, in de spiegel kijkt, eens in de spiegel , kijk . Hij nam een spiegel en keek naar zijn tong.

Il prit un miroir et se regarda la langue. NL FR Nederlands Frans vertalingen voor spiegel. Zoek woord spiegel heeft resultaten. Soms draait het dier (zoals een dolfijn) de kop naar de spiegel toe om de plek van meer.


Zelfherkenning bij dieren wordt onder andere door Frans de Waal in. Tour de Frans in Theater de Spiegel in Zwolle. Zeer fraaie, bladzilveren Franse spiegel in de stijl van Louis Philippe.

Deze spiegel is voorzien van het oude, licht verweerde spiegelglas en heeft . Frans eten bestellen in Spiegel via Thuisbezorgd. Vul je postcode in en zie de bezorgrestaurants die in jouw postcodegebied eten thuisbezorgen. Translation, human translation, automatic translation. Je was op zoek naar: bolle spiegel ( Nederlands - Frans ). Zet je appartement of woning dan te koop of te huur op 2dehands.


Zoek je een vakantiehuis of een woning in het . Ben je op zoek naar een ware beauty voor aan de muur? Mooie oude spiegel zit erin met facet randje, oud spiegelglas. Heeft binnenin plankjes en handig laatje40x15h55. Brocante franse spiegels ,in verschillende vormen en maten. Bij onze maandelijkse inkoop selecteren we op authenticiteit en kwaliteit.


Het merendeel van onze spiegels , van origine Frans en Italiaans, is bladgoud vergul . We denken mahoniehout, deze mooie aparte franse spiegel. Zeer mooie rijkversierde hoge Franse spiegel. Wij hebben vergulde spiegels , verzilverde spiegels en spiegels met kuif, van klein tot.

Gebruikt: spiegel Frans model met engeltjes, afm 1x 1(Spiegels) - Te koop voor € 39in Antwerpen Deurne. De spiegel heeft een uit gesneden bloem en blad motief. In het glas zit af en toe een gebruikers spoortje.


Vind het telefoonnummer en adres van Van Den Spiegel Frans in Aalst. Frans ongemak met religie De recente aanslagen in Zuid-Frankrijk hadden wellicht buiten verkiezingstijd een bindmiddel in de Franse. View Naakt voor de spiegel by Frans ter Smeers on artnet.


Browse upcoming and past auction lots by Frans ter Smeers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts