dinsdag 24 april 2018

Spiegel snijden op maat

Heb uit mijn oude keuken (± jaar oud) de spiegels die tegen de wand waren geplakt. Nu wil ik graag de spiegels opnieuw op maat snijden. Heeft iemand hier enig idee hoe een spiegel op maat te snijden ? Wij werken of maken de juiste spiegels voor u. Vergelijk bedrijven in de regio Limburg Mirror Design, Glas Ceyssens, Persoons C, Meylemans,.


Voor een spiegel op maat bent u bij Alhra Glas te Rotterdam aan het juiste.

Alhra Glas levert spiegels uit eigen voorraad en kan ze zelf voor u op maat snijden. Bij Van De Walle Glas in Melle maken we uw spiegel op maat in eigen atelier. Wij leveren onder ander ook spiegels op maat.


Zo kunt u ons inschakelen voor het laten snijden en maken van een prachtige spiegel voor in uw woning. Een spiegel op maat bestellen in Tilburg ? Wij snijden de badkamerspiegel helemaal op maat terwijl u wacht. Neem contact met Glashandel Lievens en reken op onze expertise en ervaring voor al uw glas en spiegel op maat Zedelgem.


Deze spiegelwand kunt u op maat laten snijden door VAG Glas.

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar we het snij- en slijpproces goed in de gaten . Bij Overveld Glas kunt u alle soorten spiegels op maat bestellen. Dit vanwege de aanwezige zilvercoating. Veel glas kunnen wij terwijl u wacht op maat snijden in de winkel.


Wij maken spiegels op maat voor de zakelijke en particuliere markt. Spiegels kunnen wij leveren in de diktes van mm, mm, . Jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage! Naast glas levert Glasgroep Enkhuizen ook spiegels voor u op maat. Voor een op maat gemaakte spiegel kunt u altijd terecht bij Glashandel Accuut.


Wij hebben verschillende soorten spiegelglas in voorraad. Bij Glaswerken Vanheertum snijden en slijpen wij spiegels op maat ,. We doen dit in onze eigen fabriek in Turnhout in de provincie Antwerpen. Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp. We snijden deze zeer nauwkeurig voor u op maat in een Nederlandse fabriek.


Ik zou aan de kant snijden waar de spiegelverf op zit. Uit eigen ervaring heb ik op gedaan. Repareren kan niet, maar een nieuwe spiegel op maat maken wel degelijk.

Het snijden van die vorm is vakwerk en kan dan ook beter door de vakman . Net als bij de verschillende soorten enkel- en dubbel glas, kun je bij ons ook een spiegel op maat bestellen. Door onze lange ervaring met het snijden van spiegels op maat kunnen wij u snel van dienst zijn tegen concurrerende prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts