donderdag 24 september 2015

Beren behang

Met dit lief beertjes behang wordt het geen schaapjes, maar beertjes tellen voor het slapen gaan. Dit fantasierijk patroon met schattige witte beertjes op beige . Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.


Met deze lieve beertjes behangrand wordt het geen schaapjes, maar beertjes tellen voor het slapen gaan.

Lavmi kinderbehang Retro beren blauw. Sfeervolle hanglamp voor de kinderkamer met een motieg van beertjes in blauw en zandkleur met wit. Dit behang ziet er geweldig uit met vintage of Scandinavische meubels, maar ook in een strakke en hippe kinderkamer. Beren kunnen een gevoel oproepen van angst of grootshei afhankelijk van hoe ver u bij hen vandaan bent wanneer u ze ziet! Dit duurzame grijs, geel papierbehang is gemakkelijk in . Deze beren worden vast zijn of haar beste maatjes.


Het warme blauw in combinatie met het zachte grijs maakt van dit behang een verrijkte muur.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen die mogelijk kunnen voorkomen tussen de effectieve kleur en de kleur die u ziet op het scherm. Kinderkamer beren - behang van Kek Amsterdam met illustraties van Fiep Westendorp. Afbeeldingen van vrolijke beren op een gele achtergron supertrendy en . Dit unieke berenbehang van ons eigen label is een must-have elke kidsroom! Deze kleur is nu helemaal hot en is ook stoer voor jongens en meisjes.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Per rol van meter € Nog rollen Excl.


Fotobehang papier Hello Kitty beren 254x1cm. Leuk voor de babykamer en kinderkamer. Behang met allerlei beertjes op een gele achtergrond.


Ik zet een doos neer en rommel erin op zoek naar een glanzend . Behang het Berenbos met bruine beertjes en gele bomen origineel en mooi in de babykamer of peuterkamer. Lief behang Het Berenbos in peach, zalm en groene tinten. Super leuk voor de meisjeskamer, peuterkamer of babykamer.

Beren behang direct online te bestellen op kinderbehang24. KEK Amsterdam Bezige beren behang geel, tekeningen van Fiep Westendorp! Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met . De prachtige illustraties van Fiep Westendorp zijn nu verkrijgbaar op behang.


Dat is toch fantastisch voor de kinderkamer! Mooi om naar de kijken en je wordt er . Beste kwaliteit: Ons behang heeft een gewicht van 1gram per m door de dikte verbergt het kleine oneffenheden op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts