dinsdag 22 september 2015

Sikkens rubbol express high gloss

Sneldrogende hoogglans buitenlak, speciaal voor verwerking bij lage temperaturen. Door uitstekende koude-droging geschikt voor het werken bij lage temperaturen. Voor het schilderen van hout, staal, non-ferro . Rubbol Express High Gloss hecht ook goed op gereinigde en geschuurde. Wij storten de verzendkosten terug op uw rekening. C √ duurzaam √ voor doe-het-zelvers en.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. En voor buiten de Rubbol Primer Plus. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Hochglänzender, schnelltrocknender und gut witterungsbeständiger Alkydharzlack für Beschichtungen . Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en.


De verf is hierdoor bijna het hele jaar door te. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . LET OP: Dit product is een mengverf. Om deze reden kan dit product na aanschaf niet geretourneerd worden.


Er is nu een product dat zich uitstekend op lagere temperaturen laat verwerken . Verdunning: Product is gereed voor gebruik . Bekijk alle product informatie hier! De snelle droging, een uitstekende vloeiing en hoge dekkracht . Sikkens Rubbol express high gloss kopen? Van alle drie de lakken zijn een lichte en een donkere kleur . Essential ingredients, essential protection, essential color.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts